Vali Güzeloğlu Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu Oyunu Kullandı

Vali Güzeloğlu Oyunu Kullandı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

01.11.2015 11:19

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Sabah saatlerinde eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte oyunu kullanacağı 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 1094 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Gerçekleştirilen seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Gerçekleştirilen seçimler ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bugün gerçekleştiren seçimlerde şuana kadar ilimiz de gayet sakin, sorunsuz ve olaysız bir seçim sürecini yaşıyoruz. Kocaeli'de aynı zamanda demokratik kültürü güçlü bir şehir. Geçtiğimiz tüm seçimlerde olduğu gibi seçim öncesi dönemimizde de, şuanda seçim süresinde de aynı olgunluğu ve sükuneti koruyoruz" dedi.

Halkın özgür iradesinin sandığa doğrudan yansıması için tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Güzeloğlu, "İlimiz genelinde tüm ekiplerimiz güvenlik birimlerimiz, her hangi bir olayın yaşanmaması için özellikle vatandaşımızın özgür iradesini sandığa doğrudan yansıması için tüm tedbirleri almış durumdalar. Sağlık birimlerimiz ve diğer alanlarda müdahale edecek tüm birimlerimizin ek önlemleri alındı. Vatandaşlarımıza bunlar duyuruldu. Her hangi bir olay ve her hangi bir sorun halinde vatandaşlarımıza tüm ekiplerimizle birlikte yardımcı olmak konusunda ben tekrar seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement