Vali Mobese Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Mobese Merkezini Ziyaret Etti

Vali Mobese Merkezini Ziyaret Etti

Batman Valisi Azmi Çelik, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hizmet veren Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) binasında incelemelerde bulundu.

17.08.2014 14:16

İnceleme sırasında Vali Yardımcıları Zafer Çoşkun, Mustafa Adil Tekeli, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci eşlik etti.

Batman İl merkezi ve ilçe merkezlerinde kurulan kameralardan alınan görüntülerin izlendiği KGYS merkezinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik'e, Şube Müdürü Adnan Ortaköy sistem hakkında detaylı bilgi verdi.

Ortaköy "Kamera izleme odasında; kamera inceleme operatörleri, telsizciler, operasyonel birimlerdeki yetkililer çalışıyor. Kamera izleme odasında teknik olarak, telsiz ve 155 Polis İmdat hatları mevcut olup, gelen ihbarlar anlık olarak değerlendirilerek ilgili birimlere aktarılıyor" dedi.Sistem binasında incelemelerde bulunan Vali Çelik, kameralar sayesinde kentin muhtelif yerlerinde yaşanan trafik kazaları ve ilimizde yaşanan olumsuzlukların anlık olarak kameralara yansıdığını, bu sistem sayesinde ilimizde yaşanan bu tür olayların azalacağını ve daha çabuk bir şekilde aydınlatılmasının kolay olacağını ifade etti.Ayrıca dışarıdaki ekiplere dağıtılan 100 adet Galaxy Note 2 cihazı ile anlık olarak şahısların kişisel ve araç bilgilerine ulaşılmaktadır.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Mobese Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement