Vali Turhan Bandırma Osb Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Turhan Bandırma Osb Toplantısına Katıldı

Vali Turhan Bandırma Osb Toplantısına Katıldı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan Bandırma ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Bandırma OSB toplantısına katıldı.

18.12.2012 21:27

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan Bandırma ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Bandırma OSB toplantısına katıldı. Vali Turhan, Balıkesir'in uzun vadeli planlar yapması gerektiğini söyledi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti toplantısına, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan başkanlık etti.

Bandırma OSB Toplantısında iş adamlarına hitap eden Vali Turhan, Türkiye'nin hızla büyüyen bir ülke olduğunu ve sanayisinin de her geçen gün büyüyerek yeni yatırım alanları kazandırıldığını dile getirdi. Valinin başkanlığındaki Bandırma OSB'deki Müteşebbis Heyeti toplantısına; Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Bandırma MÜSİAD Şube Başkanı İhsan Turgut ve OSB Müteşebbis heyet üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Bandırma Organize Sanayi Bölgesinin son durumu hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Organize Sanayi Bölgelerinin çevreye ve tarım alanlarına zarar vermeyecek yerlerde inşa edilerek faaliyetlerini sürdürmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle Bandırma Organize Sanayi Bölgesinin yer seçimini de olumlu bulduğunu belirten Vali Turhan, "Bir şehrin geleceğini 3-5 yıl ileriye dönük olarak planlamak yanlıştır. Biz bunu doğru bulmuyor ve uygulamıyoruz. Bizler Bandırma'nın ve Gönen'in ya da daha geniş bir alanın genişlemesini planlayacak isek en az 50 yıl sonrasını kafamızda inşa etmeliyiz" dedi.

Açıklamalarında bundan sonraki planlamaların uslar arası alanlarda yapılması gerektiğini de ifade eden Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, ülkenin büyük bir atılım ve gelişme içerisinde olduğunu hatırlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Turhan Bandırma Osb Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement