Vatandaşlar Halk Ege Et'i tercih ediyor - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlar Halk Ege Et'i tercih ediyor

- Vatandaşlar Halk Ege Et'i tercih ediyor Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Halk Ege Et, ekonomik, hijyenik ve kaliteli ürünleriyle vatandaşların özellikle et ve et ürünlerinde ilk tercihi oluyor.

30.03.2023 10:07  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Vatandaşlar Halk Ege Et'i tercih ediyor

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Halk Ege Et, ekonomik, hijyenik ve kaliteli ürünleriyle vatandaşların özellikle et ve et ürünlerinde ilk tercihi oluyor.

Aydın ve İzmir'deki Halk Ege Et marketlerinde günün her saatinde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar marketlerde kadın kooperatiflerinin ürünlerine de ekonomik olarak ulaşabiliyor. Vatandaşlar özellikle son zamanlarda ekonomik olarak çok zorlandıklarını ifade edip, kaliteli ürünleri kendilerine uygun fiyatlı ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın ve İzmir'deki 14 marketiyle vatandaşların et ve et ürünleri başta olmak üzere temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayan Halk Ege Et marketlerinde uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar, Halk Ege Et'ten alışverişi, ürünler ekonomik olduğu kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi kalitesiyle de kendilerine sunulduğu için alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.

"Kaliteli ve iyi hizmet"

Halk Ege Et'ten alışveriş yapan emekli İsmail Atıcı; "Burayı tercih etmemin sebebi etlerinin kaliteli ve uygun fiyatlı oluşu, iyi hizmeti. Her konuda memnunuz. Biz etlerimizi ve peynirlerimizi Halk Ege Et'ten alıyoruz. Bittikçe geliyoruz. Bu hizmetten çok memnunuz. Vatandaşın alım gücü yok, burada fiyatlar çok uygun. Etinden çok memnunuz, hiç bu kadar kaliteli et almamıştım" ifadelerini kullandı.

Refika Yetkin ise "Daha uygun olduğu için, temiz ve güvenilir olduğu için Halk Ege Et'i tercih ediyorum. Bu hizmetin artmasını isterim. Vatandaşlar da buranın uygun ve temiz olmasından dolayı tercih ediyor" dedi.

"İnsanlar kaliteden dolayı tercih ediyor"

Emekli Cengiz Güner Halk Ege Et'ten alışverişini "Ne aldığımızdan eminiz, fiyatları uygun, bizim kesemize göre. Et yemekten vazgeçmiştik, Halk Ege Et açılınca buradan satın alıp gönül rahatlığıyla tüketebiliyoruz. Eskiden tek maaşla ev geçindiriyordum, şimdi iki maaşla evi zor geçindiriyoruz. Et ve süt ürünlerini Halk Ege Et'ten alıyoruz. Fazla bir şey aramaya gerek yok, insanlar burayı kaliteden dolayı tercih ediyor, ne aldığınızdan eminsiniz. Özlem Hanım'ı severim. Kendisinin hizmetlerini görüyorum, bu hizmeti için de teşekkür ederim" sözleriyle ifade etti.

"Oğlum buranın sucuğunu beğeniyor"

Mert Baskın ise "Burası kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için burayı tercih ediyorum. Ürünler kaliteli, haftada birden fazla alışveriş yapıyoruz. Özellikle yoğurtları çok güzel. Oğlum buranın sucuğundan başka sucuk yemiyor. Başkanımızı çok seviyoruz, hizmetlerini çok iyi görüyorum. İzmir'de Halk Ege Et'in şube sayısının artmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar Halk Ege Et\'i tercih ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Halk Ege Et'i tercih ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement