Yakalanacaklarını Anlayınca Kaçtılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yakalanacaklarını Anlayınca Kaçtılar

Yakalanacaklarını Anlayınca Kaçtılar
18.08.2012 19:17

Aydın'da bayram yoğunluğunu fırsat bilen bir grup, vatandaşların banka hesaplarındaki paraları boşaltmak için bir bankanın ATM cihazına uzaktan kopyalama cihazı yerleştirdi.

Aydın'da bayram yoğunluğunu fırsat bilen bir grup, vatandaşların banka hesaplarındaki paraları boşaltmak için bir bankanın ATM cihazına uzaktan kopyalama cihazı yerleştirdi. Durumun fark edilmesi üzerine polise yakalanacağını anlayan şebeke üyeleri kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre Aydın Merkez Eski Sanayi içerisinde bulunan bir bankanın ATM'sinin genel merkeze gönderdiği sinyal üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen

yetkililer, bankanın ATM cihazına uzaktan kopyalama cihazı yerleştirildiğini ve çevrede şüpheli iki kişinin beklediğini belirledi. Bunun üzerine hemen Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne haber verildi. Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler banka ve çevresinde tertip aşarak, eşkali belirlenen şüphelilerin bankanın ATM cijhazlarına gelmesi için bir süre bekledi. Gelen giden olmayınca ATM cihazlarında ve bilgisayarlarda yapılan incelemede, zanlıların banka ATM'sine 7 dakika kopyalama cihazı koydukları, fark edildiklerine anlayınca kaçtıkları belirlendi.

Polis eşkali belirlenen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

(İK)

18.08.2012 18: 57: 54

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakalanacaklarını Anlayınca Kaçtılar - Son Dakika


Advertisement