Yardımseven Kadınlardan 'Sevgi Yastıkları' Projesi - Son Dakika
Yerel

Yardımseven Kadınlardan 'Sevgi Yastıkları' Projesi

Yardımseven Kadınlardan \'Sevgi Yastıkları\' Projesi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi üyesi kadınlar, üniversite öğrencilerine burs sağlayabilmek için 'Sevgi Yastıkları' projesinı hayata geçirdi.

17.04.2012 15:12

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi üyesi kadınlar, üniversite öğrencilerine burs sağlayabilmek için 'Sevgi Yastıkları' projesinı hayata geçirdi.

Nevşehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay, yönetim kurulu ve üyelerinin büyük bölümü kadınlardan oluşan derneklerinin, yardıma muhtaç ailelerin yanı sıra bu ailelerin yüksek öğrenim gören çocuklarına katkıda bulunmak için çeşitli etkinlikler düzenlediğini kaydetti. Bu kapsamda 10 yıl önce başlattıkları bir proje ile, dernek binalarında dernek yöneticisi ve üyesi kadınların katkısı ile mantı ve gözleme yaparak bunun satışını gerçekleştirdiklerini ve her yıl 100'e yakın üniversite öğrencisine bu yolla burs sağladıklarını kaydeden Bay, öğrencilere aylık 100 TL burs verdiklerini açıkladı.

Derneklerinin 84'üncü kuruluş yıldönümü için yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Fatma Bay, 'Sevgi Yastıkları' adını verdikleri yastıkların yine dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından dikilerek hazırlandığını ve bunların satışını gerçekleştireceklerini anlattı. Bay "Şu anda yastık dikimlerimiz devam ediyor. Dikilen yastıklar 12 Mayıs tarihinde düzenleyeceğimiz Anneler Günü programında satılacak." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardımseven Kadınlardan 'Sevgi Yastıkları' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement