Yaşar Doğu'nun Evine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yaşar Doğu'nun Evine Ziyaret

Yaşar Doğu\'nun Evine Ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, KADEF Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve KADEF yönetim kurulu üyeleri, Emirli Mahallesi’nde bulunan Yaşar Doğu’nun evine ziyarette bulundular.

25.09.2015 17:30

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, KADEF Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve KADEF yönetim kurulu üyeleri, Emirli Mahallesi'nde bulunan Yaşar Doğu'nun evine ziyarette bulundular.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, "Milli güreşçimiz Yaşar Doğu'nun Emirli Mahallesi'ndeki evinde restorasyon çalışmaları yapılıp müze olarak faaliyet geçecek. Yaşar Doğu'ya ait eşyalar toparlanıyor. Eşyalar toparlanıp tamamlandığında buranın açılışını yapacağız. Milli güreşçimizin şanına yakışır bir heykel çalışmamızın da müjdesini vermek istiyorum. Çok yakında açılışını da yapacağız. İlçemizin girişine konulan heykel milli güreşçimizin şanına yakışır şekilde yapıldı. Şuan çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. En kısa sürede buranın açılışını yapacağız. Her sene geleneksel olarak KADEF ile birlikte düzenlediğimiz Yaşar Doğu Karakucak Güreşlerimizi bu yılda 26.09.2015 tarihinde Güven Göleti'nde yapacağız. Tüm halkımızı güreşlere bekliyoruz" diye konuştu.

KADEF Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz ise Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na ilçeye yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar Doğu'nun Evine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement