YDS SEU ile Korkulu Rüya Olmaktan Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

YDS SEU ile Korkulu Rüya Olmaktan Çıkıyor

YDS SEU ile Korkulu Rüya Olmaktan Çıkıyor

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi, her hafta sonu (SEU) YDS'ye yönelik dil kursu düzenliyor.

25.11.2014 20:18

Eğitimin her alanına farklı bir soluk getiren Diyarbakır'ın ilk vakıf üniversitesi Selahaddin Eyyubi, akademik kariyer yapmak isteyenleri de unutmadı. Hafta sonları öğleden önce ve sonra iki grup halinde yapılan kurslarda İngilizce dersler uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Hafta sonları 09:00 ile 13:00 ve 13:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen kurslar, YDS sınavının yapılacağı Nisan 2015'e kadar sürecek.

İnteraktif Eğitim Tekrar İmkanı Kolaylaşıyor

'İleri Düzey' ve 'Başlangıç Düzeyi' olarak iki seviye halinde verilen kurslarda etkili öğrenme metodu uygulanıyor. İleri Düzey YDS gruplarında kelime öğrenimi, okuma ve test çözümü yapılmaktadır. Başlangıç gruplarında ise seviyeye uygun bol okuma çalışmalarının yanında dilbilgisini pekiştirici konuya özel cümleler verilmektedir. Gruplarda YDS formatına uygun olarak, ağırlıklı olarak anlama dayalı okuma çalışmaları üzerinde kelime çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilere gramer konularının tekrarını yapabilecekleri kısa videolar verilmektedir. Dersler interaktif işlenmektedir ve öğrencinin zaman kaybı yaşaması engellenmektedir. Aynı anda videoya alınan dersler, öğrenciye verilerek evde tekrar etme imkanı sağlanıyor. Bu durumda dersi kaçırma gibi bir durumda söz konusu olmuyor.

Dersleri Uzman Akademisyenler Veriyor

Kurslar, özellikle YDS alanında yetkin ve YDS kitap yazarı olan SEU Öğretim Görevlisi ve Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Fuat Başkan tarafından verilmektedir. Yabancı diller sınavının Türkiye'de sorun haline geldiğini söyleyen Başkan, bu sınavın yakında her ay ve dört beceriyi ölçecek bir sınav haline geleceğini ve dil öğreniminin doğasına uygun bir sınav olacağını ifade etti:

"Eğitimci, dil konusunda yeterli ve uzman değilse, kaliteli bir dil eğitim de verilemez. Selahaddin Eyyubi Yabancı Dil Okulu olarak, uzman eğitmenlerle kaliteli bir dil eğitim veriyoruz. Kurslarımıza katılanlar amaçlarına ulaşır. Çünkü hem kadrolarımız İngilizce konusunda uzman hem de kurs ortamımız dil öğrenimini kolaylaştıracak şekilde donatıldı. İnteraktif sınıflarımızda dil eğitimini daha etkili kılıyoruz. Kaynak sıkıntımız yok. Fotokopi değil, orijinal kaynaklar kullanıyoruz. Görsel ve işitsel kaynakların yanı sıra kursiyerlere 7 kitap da verilmektedir.''

Kurslarda takip edilen bütün kaynaklar orijinal olup, öğrenciye ücretsiz verilmektedir. Kurs boyunca belli aralıklarla Türkiye geneli deneme sınavları yapılarak öğrencileri seviyeleri ölçülmektedir. Dersler Şanlıurfa Yolu Yeni Otogar karşısındaki Selahaddin Eyyubi Üniversitesi binasında verilmektedir. YDS kurslarının dışında PTE ACADEMIC ve TIPDİL kurslarımızda mevcuttur.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel YDS SEU ile Korkulu Rüya Olmaktan Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement