Yelken - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yelken

08.12.2012 14:40

Bodrum'da 7 yıldan bu yana geleneksel olarak düzenlenen Açık deniz Yelken Kulübü (BAYK) ile Ankara Yelken Kulübü (AYK) yarışları, havanın rüzgarsız olması sebebiyle yapılamadı.

Bodrum'da 7 yıldan bu yana geleneksel olarak düzenlenen Açık deniz Yelken Kulübü (BAYK) ile Ankara Yelken Kulübü (AYK) yarışları, havanın rüzgarsız olması sebebiyle yapılamadı.

Sabah erken saatlerde Bodrum Kalesi açıklarında yerini alan yarışmacılar, start saatini bekledi. AYK-BAYK Kupasına Ankara'dan 13 olmak üzere İstanbul, İzmir, Marmaris ve Bodrum'dan toplam 30 sporcu katıldı.

Saat 11.00'de yapılması gereken şamandıra yarışları, rüzgarın olmaması nedeniyle yapılamadı. Ancak yarışmacılar, güzel havanın ve denizin tadını çıkardı. Bazı yarışmacılar teknelerde güneşlendi.

Denizi olmayan bir şehirden gelen Ankara Yelken Kulübü sporcuları da güzel havanın keyfini çıkarmış oldu.

BAYK'tan yapılan açıklamada, hava şartlarının akşam saatlerinde yelken yarışlarına elverişli olmasını beklediklerini bildirildi.

Öte yandan yarışa katılan tekneler, dalgasız ve sakin denizde renkli görüntüler oluşturdu.

Muhabir: Ali Ballı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yelken - Son Dakika


Advertisement