Yenimahalle'de Karne Heyecanı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yenimahalle'de Karne Heyecanı

Yenimahalle\'de Karne Heyecanı
15.06.2013 12:01

Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle genelindeki ilköğretim okullarında okuyan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak tatil kitabı hediye etti.

Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle genelindeki ilköğretim okullarında okuyan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak tatil kitabı hediye etti.

Yenimahalle Belediyesi, okulların son gününde ilköğretim öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Tatillerini iyi değerlendirmeleri için öğrencilere, hem öğrenip hem eğlenebileceği tatil kitapları dağıtıldı. Celayir İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, öğrencilere karnelerini dağıtarak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hangi mesleği yapmak istediklerini soran Yaşar'a, öğrenciler doktordan mühendise, öğretmenden balerine birçok meslek saydı. Yaşar, "Sevdiğiniz işi yaparsanız her zaman mutlu ve başarılı olursunuz. Kararlarınızı ve hedeflerinizi doğru verin. Her şeyin temeli iyi bir eğitimden geçiyor. Okuyan insan her alanda başarılı olur, bunu sakın unutmayın" diyerek öğrencilere öğütlerde bulundu.

Öğrenciler Yaşar'a sarılarak teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Karne Heyecanı - Son Dakika


Advertisement