Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya Güçbirliği Platformu'nun düzenlediği toplantıya katıldı.
Uygulama Oteli'nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Tütüncü, beş yıllık görev süresince sivil toplum örgütleriyle omuz omuza çalıştıklarını söyledi. İmar sorunlarını çözerek Kepez'i modern bir hale getirdiklerini belirten Tütüncü, "İmara aykırı mahallelerimizi kendi elleriyle değiştirebilecek imkanları getirebilmenin gayretinde olduk. İmar avantajları sağlayarak kat artışları vererek daha düzgün imar planları yaparak Kepez halkına çağdaş bir yaşamın yolunu açtık" dedi.
Göreve geldiği günden bu yana 18 bin tapu sorununu çözdüğünün altını çizen Tütüncü, şöyle devam etti:
"Bölgelerimizin en büyük sorunu 2B idi. Bu sorunu da ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez'den aşağıya indiğiniz zaman sağ tarafınıza baktığınızda Antalya'ya hiç yakışmayan gecekondular, 30 seneden fazla bu şehrin yarasıydı. Çünkü 2B sorunu vardı. Artık 2B sorunu da kalmadı. Üç yıl sonra o gecekonduların yerinde modern evler villalar göreceksiniz."
Yol, park ve kaldırım yapmanın belediyelerin asli görevleri olduğunu kaydeden Tütüncü, "Beş yıllık görev süresince sivil toplum örgütleriyle omuz omuza çalıştık" dedi.
Son Dakika › Yerel › Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?