Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Karesi İlçe Belediye Başkan adayı Yılmaz: "Balıkesirli her şeyin farkında ve bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yok"

26.02.2014 17:17

AK Parti Karesi İlçe Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, her şeyin farkında olan Balıkesirlilerin, bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülünün bulunmadığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, adaylığı açıklandığı andan itibaren sistemli bir şekilde programlarını yaptıklarını ve bu şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Sabah namazıyla başlayan programlarının, kimi zaman gece yarısından sonra saat 03.00'a kadar süren gün değerlendirme toplantısıyla son bulduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz her yerdeyiz bize bazen bir köy kahvesinde rastlayabilirsiniz, bazen sanayide torna tezgahının başında, bazen de ihtiyar bir amcamızın koluna girip sabah namazından sonra birlikte süt içerken görebilirsiniz. Kadın kollarımız mahalle, mahalle, kapı, kapı dolaşırken, gençlik kollarımız ise belediye meclis üyelerimiz ile her gün köy, köy gezip çalışmalarını sürdürüyor. Başarı bir ekip işi bunu çok iyi biliyorum. Biz AK Parti Karesi teşkilatı olarak artık bir siyasi partiden öte aile olduk. Kendi ailelerimizden çok birbirimizi görüyoruz."

Bu azim, çalışma şevki ve halkın teveccühüyle 30 Mart'ta Balıkesir'in, ışıkları yakacağını dile getiren Yılmaz, "Balıkesirli her şeyin farkında ve bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Biz biriz, beraberiz, birlikte Balıkesiriz" ifadesini kullandı.

-CHP adaylarının çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyük Şehir Belediye başkan adayı Sami Sözat, Karesi Belediye başkan adayı Ender Biçki, Altıeylül Belediye başkan adayı Mehmet Ali Çiçek, Küçük Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Burada işçilerin sorunlarını dinleyen ve zaman zaman yaptıkları işleri deneyen Çiçek, kaynak yapıp harç kardı.

Sanayicinin işinin zor olduğunu belirten Çiçek, "İşiniz gerçekten zor Allah kolaylıklar versin. Bence tüm yöneticiler zaman zaman bu işleri denemeli ve empati yapmalı. Çünkü zorluğu ancak böyle anlaşılıyor" dedi.

Halkın ekonomik olarak giderek daha da zorlandığını ileri süren Çiçek, "Belediye, su gibi ekmek gibi sağlık gibi temel ihtiyaçlardan kar amacı gütmemeli mümkünse bedava, değilse maliyetine verebilmeli bu hizmetleri" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement