Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Kırıkkale'de seçim güvenliği toplantısı, Vali Kolat başkanlığında yapıldı.

10.02.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale seçim güvenliği toplantısı, Vali Ali Kolat, başkanlığında yapıldı.

Valilikte düzenlenen toplantıda konuşan Kolat, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin Kırıkkale ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

Kentte seçim sürecinin son derece seviyeli ve güzel bir şekilde devam ettiğini ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

"Bu anlamda herkes fazlasıyla duyarlılık gösteriyor. İnşallah bu güzel hava, ortam seçim sonuna kadar devam eder ve birbirimizi kırmadan, üzmeden, saygılı ve demokrasinin gerekleri doğrultusunda hareket ederiz. Vatandaşın vereceği karara hepimiz saygı göstererek, hayırlı bir sonucu alırız inşallah. Bu vesile ile katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

Toplantıya, Vali Yardımcıları Rıfat Ata ve Osman Akbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Dernekler Müdürü Namık Yayla, Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Turgut Çiçek, Hukuk İşleri Müdürü Alparslan Dündar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, SP İl Başkanı Faruk Vurgun, BBP İl Başkanı Orhan Övüç, DP İl Başkanı Hayati Çimen ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, CHP Belediye Başkan Adalı Ahmet Eroğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, SP Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ve DP Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement