Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

04.03.2014 13:04  Güncelleme: 13:20

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut,  proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Perşembe Pazarı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile partililer katıldı.

Türel, burada yaptığı konuşmada, yerelde AK Parti'nin kazanmasının hizmet getireceğini ifade ederek, Recep Barut ile projelerini birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

Barut ise ilçede belediyecilik anlayışını ve Manavgat'ın kaderini değiştirmek için aday olduğunu ifade etti. Manavgat'a yapacakları projelerin insan merkezli ve ilçeyi daha yaşanabilir kılmayı hedeflediğini dile getiren Barut, kente yeni iş ve yaşam sahalarını oluşturacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Yasası'ndan sonra Antalya'nın büyükşehir belediye başkanlığı için aday olan Menderes Türel'in kaptan köşkünde oturduğunu, projeleri birlikte gerçekleştireceklerini anlatan Barut, projeleri konusunda şu bilgileri verdi:

"Her köyümüze park ve sosyal tesisleri inşa edeceğiz. İnşallah Manavgat Irmağı'nın denizle buluştuğu yerde, kör ırmak diye tabir edilen bölgede yat limanını yapacağız. Manavgat Irmağı'nda, şelaleden denize kadar olan bölgede yaya ve araç geçişlerinin olacağı 3 köprü inşa edeceğiz. Gündoğdu'dan itibaren gelen ve Titreyengöl'de sona eren turizm yolunu Manavgat Irmağı'nın altından yapacağımız tüp geçitle Kızılağaç'a bağlayacağız. Evrenseki'de uygulamasını yaptığımız halk plajlarımızı Manavgat sahillerinde yaygınlaştıracağız. yapacağımız 12 halk plajında şezlong ve şemsiye ücretsiz olacak, kafeterya ve restoranlardan tüm ihtiyaçlar, market fiyatına temin edilebilecek. Ayrıca köylerimizdeki vatandaşlarımız için haftanın 3 günü ücretsiz ulaşım gerçekleştireceğiz. Manavgat'ın en büyük markalarından olan şelaleyi yeniden inşa edeceğiz. Şelalemizi, iki yakasıyla sadece seyredilen değil, keyif alınan bir cazibe merkezi haline getireceğiz. 5 yılda 10 bin toplu konut, battı çıktı kavşak düzenlemeleri, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi gibi birçok projeyi geçekleştireceğiz."

Ulualan bölgesinde 2 bin 850 dönüm arazide kurulacak Turkuapark projesiyle dünyada örnekleri olan temalı parkı ilçeye kazandıracaklarını kaydeden Barut, "Turkuapark, Türkiye'nin en büyük temalı park projesi olacak. Proje ile Antalya'ya gelen her turist Manavgat'a da uğrayacak. Manavgat'ta turizmi yeniden tanımlayarak binlerce insanımıza istihdam alanı sağlayacağız. Turkuapark'ı sirk alanı, adrenalin parkı, paraşüt atlama kulesi, fitness, spor aktivite alanları, futbol sahaları, kongre merkezi, hava müzesi, yapay göletler, kapalı ve açık botanik park ve hayvanat bahçesiyle Manavgat turizminin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Toplantıda AK Parti Manavgat Belediye Meclisi üye adayları da tanıtıldı.

Tanıtım toplantısının ardından sanatçı Mustafa Ceceli konser verdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement