Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Çorum Milletvekili Köse: "Yolumuz hak ve halk yolu, kardeşlik içinde bir siyaset anlayışıyla güzel ülkemize, değerli milletimize hizmet etmeye talibiz"

27.03.2014 12:17

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, "Yolumuz hak ve halk yolu, kardeşlik içinde bir siyaset anlayışıyla güzel ülkemize, değerli milletimize hizmet etmeye talibiz" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İskilip'te esnaf ziyaretleri yapan Köse, CHP İskilip Belediye Başkan adayı Memiş Memik'e destek istedi.

Çeşitli köyleri de ziyaret eden eden Köse, yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Hiç kimsenin Türkiye'deki kardeşlik ortamını bozamayacağını ifade eden Köse, "Unutmayalım ki bizim atalarımız ve dedelerimiz bu vatanı, milleti kurtarmak için azimle, sabırla, omuz omuza mücadele etmişlerdir. Hepimiz kardeşiz, bir bütünüz. Hiç kimse bizim kardeşliğimizi birlik beraberliğimizi bozamaz" diye konuştu.

"Bizler, birlik, beraberlik ve kardeşlik projesi için sizlerin ayağına geliyoruz" ifadelerini kullanan Köse, şunları kaydetti:

"Bizim görevimiz Allah için, vatan, millet için doğruları söylemek, yanlışa dur demektir. Huzurumuzu, refahımızı, birlik beraberliğimizi bozmak isteyen bir iktidar, ülkeye kaostan başka hiç bir gelecek sağlayamaz. Yolumuz hak ve halk yolu, kardeşlik içinde bir siyaset anlayışıyla güzel ülkemize, değerli milletimize hizmet etmeye talibiz. Adaylarımızla, örnek kadromuzla hizmete talibiz. Adaylarımıza, bizlere omuz verir, destek verirseniz, huzurun, refahın, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve özgürlüklerin adresi, örnek bir Türkiye Cumhuriyeti Devletini hep birlikte dünyaya ispatlamaya talibiz."

Hükumeti de eleştiren Köse, Türkiye'deki olumsuzlukların ve yolsuzlukların üstünün kapatılmak istendiğini, devletin kaynaklarının art niyetli kullanıldığını savundu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement