Yeşilay Genel Başkanından Başkan Oğul'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Genel Başkanından Başkan Oğul'a Ziyaret

Yeşilay Genel Başkanından Başkan Oğul\'a Ziyaret

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Yeşilay'la ilgili düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak üzere Konya'nın Akşehir ilçesine geldi.

16.05.2012 12:56

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Yeşilay'la ilgili düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak üzere Konya'nın Akşehir ilçesine geldi.

İlk olarak Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'u ziyaret eden Muharrem Balcı, dernek çalışmaları hakkında Başkan Oğul'a bilgi verdi. Belediyedeki ziyarete Balcı'nın yanı sıra Yeşilay Akşehir Temsilcisi Faruk Başoğlu da katıldı. Avrupa'da ve Amerika'da içki ve sigara ile ilgili özellikle toplu bulunan alanlarda daha ciddi yaptırımların bulunduğundan bahseden Muharrem Balcı, Türkiye'de de gönüllü temsilcilerin sayesinde Yeşilay ile ilgili çalışmaların başarı ile sürdüğünü söyledi. Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da Yeşilay'ın özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumada büyük bir misyon üstlendiğini kaydederek, yapılan çalışmaları desteklediğini belirtti.

Görüşmenin sonunda, Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Başkan Oğul'a Yeşilay'ın faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili çeşitli broşür ve kitaplar hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Genel Başkanından Başkan Oğul'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement