Yükseköğretim Yeterlilik Çalıştayı'nın Son Gününde Sertifikalar Verildi. - Son Dakika
Yerel

Yükseköğretim Yeterlilik Çalıştayı'nın Son Gününde Sertifikalar Verildi.

Yükseköğretim Yeterlilik Çalıştayı\'nın Son Gününde Sertifikalar Verildi.

İstanbul Bilimler Akademisi’nin (İBA) Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı’yla müşterek olarak düzenlediği "Genç Akademisyenler Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi" konulu etkinlikler, 4. gün sonunda yapılan sertifika töreninin ardından sona erdi.

29.04.2014 10:29

İstanbul Bilimler Akademisi'nin (İBA) Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'yla müşterek olarak düzenlediği "Genç Akademisyenler Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi" konulu etkinlikler, 4. gün sonunda yapılan sertifika töreninin ardından sona erdi.

Akçakoca Sky Tower Oteli'nde düzenlenen ve Türkiye'nin 11 ilinin 15 farklı üniversitesinden gelen 75 lisans üstü öğrencisiyle, İstanbul ağırlıklı üniversitelerinden katılan 25 öğretim üyesi ve idarecisinin katıldığı çalıştaylar, sertifika töreninin ardından son buldu. 4 gün süren çalıştay ve konferanslar dizisinin son gününde, İstanbul Bilimler Akademisi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Akçakoca Proje Danışmanı Doç. Dr. Oktay Taftalı birer konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra çalıştay ve konferanslara katılan öğretim üyeleri ve lisans üstü öğrencilerine sertifika verme törenine geçildi. Sertifika töreninin ardından konuklar toplu fotoğraflar çektirerek Akçakoca'dan ayrıldılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yükseköğretim Yeterlilik Çalıştayı'nın Son Gününde Sertifikalar Verildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement