Yunanistan'ın Limni Adası'ndan Çtso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yunanistan'ın Limni Adası'ndan Çtso'ya Ziyaret

Yunanistan\'ın Limni Adası\'ndan Çtso\'ya Ziyaret

Yunanistan'ın Limni Adası'ndan gelen bir heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını (ÇTSO) ziyaret etti.

21.01.2014 17:05

Yunanistan'ın Limni Adası'ndan gelen bir heyet, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını (ÇTSO) ziyaret etti.

Kuzey Ege Adaları Vali Vekili Herakles Ververis, Limni Kaymakamı Savvas Vareltsiz, Limni Belediye Başkan Yardımcısı Dimitrios Boulotis, Limni Ticaret Odası Başkanı Başkanı Stefanidaki Fotini, Yönetim Kurulu Üyeleri Papadopoulos Panagiotis ve Psarras Chrysostomos ve Limni Otelciler Birliği Başkanı Stelios Mantzoris, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde Başkan Yardımcısı Mert Mildon, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kansu ile Genel Sekreter Sema Sandal ile görüştü.

Mildon, yaptığı konuşmada, oda olarak Yunanistan'dan gelen konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Limni'ye ilk kez, GESTAŞ'ın seferlere başladığı 2010 yılında 85 kişilik heyet ile gitmiştik. Konuk severlikten çok memnun kaldık. Limni'yi çok beğeniyoruz" dedi.

Vize konusunun da gündeme geldiği görüşmede, İtalya'nın TOBB'dan takdim mektubu getiren iş adamlarına uzun süreli vize verdiğini, bu uygulamayı Yunanistan'ın da yapabileceğini ifade eden Mildon, "Kurdan dolayı Yunan tarafı için Türkiye'den mal almak çok avantajlı hale geldi. Ticaret yaparak, bundan yararlanmaları gerekir" diye konuştu.

Limni Otelciler Birliği Başkanı Mantzoris ise vize konusunda ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yunanistan'ın Limni Adası'ndan Çtso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement