Zonguldak'ta İntihar Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak'ta İntihar Girişimi

18.08.2012 16:00

Zonguldak'ta, sevgilisiyle telefondan tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki iş yerinin penceresinden atlayan kişi ağır yaralandı.

Zonguldak'ta, sevgilisiyle telefondan tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki iş yerinin penceresinden atlayan kişi ağır yaralandı.

İddiaya göre, Uzun Mehmet Caddesi'ndeki bir iş hanında sevgilisiyle telefonda tartışan Bülent Ö, 4'üncü kattaki ofisin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı.

Bülent Ö, yol kenarındaki bir araca çarptıktan sonra yere düştü. Yaralanan gence ilk müdahaleye çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Bu arada sağlık ekibi beklenirken bir iş yerinin şemsiyesiyle de gölge yapıldı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bülent Ö'nün sağlık durumun ağır olduğu bildirildi.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta İntihar Girişimi - Son Dakika


Advertisement