Denizli O Kediden Kötü Haber - Son Dakika
3. Sayfa

Denizli O Kediden Kötü Haber

Denizli'de sağnak yağmurla gelen sel sularına kapılan ve çevredekiler tarafından ölmek üzereyken bitkin bir halde kurtarılıp, havluyla kurutulan, saç kurutma makinesi tutularak ısınması sağlanan kedi, tüm çabalara rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

10.10.2018 17:46

Denizli'de sağnak yağmurla gelen sel sularına kapılan ve çevredekiler tarafından ölmek üzereyken bitkin bir halde kurtarılıp, havluyla kurutulan, saç kurutma makinesi tutularak ısınması sağlanan kedi, tüm çabalara rağmen bu sabah yaşamını yitirdi. Kedinin ölümü hayvanseverleri üzdü.

Denizli kent merkezinde dün (salı) akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, sokak hayvanları da zarar gördü. Aşırı yağış nedeniyle Enver Paşa Caddesi göle döndü. Yukarı kesimlerden gelen sel suları cadde ve sokakları dereye çevirdi. Ömer Ağa İşhanı girişinde sel sularına kapılan bir sokak kedisini farkeden çevredeki esnaf, seferber oldu. Dükkanlarını bırakıp, suda sürüklenen kediyi kurtaran esnaf, ilk müdahaleyi de kendileri yaptı. Suda boğulmak üzereyken kurtarılan bitkin haldeki kedi, önce bir havlu yardımıyla kurulandı. Ardından da saç kurutma makinesiyle kurutulup, ısınması sağlandı. Ardından kediyi güvenli bir yere bırakan esnaf, suyla dolan dükkanlarına dönüp, tahliye ve temizlik çalışmalarına kaldıkları yerden devam etti. Bugün kediyi kontrol etmek için geldiklerinde, çabalarının boşa gittiğini, kendinin telef olduğunu gören esnaf, büyük üzüntü yaşadı.

Kediyi kurtarma çalışan fotoğrafçı Onur Çoban, Kedi şiddetli akan sel suyu nedeniyle kenara sıkışmıştı. Hemen gereken müdahaleyi yaptık. Çok su yutmuştu, karnı da şişti. Onu kurtarabilmek için elimizden geleni yatık. Su çekildikten sonra güvenlik bir yere koyduk. Ancak sabah geldiğimizde öldüğünü görürdük. Üzgünüz dedi.

Gümüş takı mağazası işleten Hasan Acar da Bizim de işyerimizin bulunduğu cadde suyla doldu. İşyerlerimize su girdi. Kediyi görünce onun yardımına koştuk. Önemli olan kedinin canıydı, çok kötü durumdaydı. Kurtarmaya çalıştık, ancak çabalarımız yetersiz kaldı. Sabah öldüğünü görünce üzüldük diye konuştu.

Denizli O Kediden Kötü Haber
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Denizli O Kediden Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement