Diyarbakır-Şanlıurfa Yolunda Kaza 2 Yaralı Hd - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır-Şanlıurfa Yolunda Kaza 2 Yaralı Hd

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda kaza 2 yaralı HDDiyarbakır-Şanlıurfa yolunda kaza 2 yaralıDiyarbakır'da, Şanlıurfa karayolunda bir aracın direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

08.08.2018 17:09

Diyarbakır- Şanlıurfa yolunda kaza 2 yaralı HDDiyarbakır-Şanlıurfa yolunda kaza 2 yaralı

Diyarbakır'da, Şanlıurfa karayolunda bir aracın direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında hurdaya dönen araçlardan birinin vatandaşların desteğiyle çekiciye yüklenmesi dikkat çekti.

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu Urfa Bulvarı'nda bugün saat 14.30 sıralarında iddiaya göre 01 AFR 72 plakalı araç sürücüsü aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek seyir halindeki 21 BV 380 plakalı araca çarptı. Bu sırada aynı güzergahta seyir halinde olan 21 AH 087 plakalı bir diğer araç da demir çitlere çarparak, kaza mahaline yaklaşık 10 metre kala sürüklenerek durabildi. Olası bir faciadan dönülen kazada, 2 kişinin yaralandığı ve yaralıların hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

'ARAÇ HIZLIYDI

Kazayı gören çevredeki iş yeri çalışanlarından Ahmet Ak, Önce beyaz araç dengesini kaybederek kaldırıma çarpıyor. Arkadan da diğer araca çarpıyor. Daha sonra da midibüs hızını alamayarak karşı şeride geçiyor ve durabiliyor. Söylediklerine göre midibüs hızlıydı. ve sürücüsünün başından kan akıyordu dedi.

Trafiğin kısa süreliğine durdurulmasına neden olan kaza sonrası kazaya karışan ve hurdaya dönen araçlardan birinin çekiciye yüklenmesi de çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile sağlandı. Vatandaşların elleriyle ittikleri araç çekiciye yüklendikten sonra karayolu ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi.

Diyarbakır-Şanlıurfa Yolunda Kaza 2 Yaralı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır-Şanlıurfa Yolunda Kaza 2 Yaralı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement