Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı

Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı Lokantaya düzenlenen saldırıda 2 kişi yaralandı Motosikletli kasklı saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı Şüphelinin olay yerine gelmesi ve saldırıdan sonra kaçması kameraya yansıdı Gaziosmanpaşa'da esnaf...

30.03.2023 17:23  Güncelleme: 17:47

Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı

Lokantaya düzenlenen saldırıda 2 kişi yaralandı

Motosikletli kasklı saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı

Şüphelinin olay yerine gelmesi ve saldırıdan sonra kaçması kameraya yansıdı

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasında çalışanlarla tartıştıktan sonra oradan ayrılan şahıs, bir süre sonra aynı yere motosikletle gelerek işyerine ateş açtı. Yüzü kasklı şüphelinin düzenlediği saldırıda içeride bulunan 2 kişi yaralandı. Saldırganın olay yerine gelmesi ve kaçması kameraya yansıdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre esnaf lokantasına gelen bir kişi ile çalışanlar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından şahıs dükkandan çıkarak oradan ayrıldı. Tartışmadan 1 saat sonra motosikletle lokanta önüne gelen kasklı kişi işyerine ateş açtı. Bu sırada içeride bulunan müşteriler büyük korku yaşarken, lokantaya 6-7 el kurşun sıkan kasklı saldırgan, olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırıda içeride bulunan 1 kişi omzuna isabet eden mermiden, başka bir kişi ise kırılan camların vücuduna isabet etmesiyle yaralandı. Olaya tanık olan vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk tedavilerini gerçekleştirirken, saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Lokantanın ortağı Ufuk Aydın "Bir saat önce gelmişler kavga etmişler burada mevzusunu tam olarak bilmiyorum. Sonra 1 saat sonra gelip kurşunlamışlar. Herhalde müşterilerden birisi mevzu tam olarak ne bilmiyorum. Dışardan kavga etmişler" şeklinde konuştu.

Ayakkabı firmasında çalışan Bilal Karadeniz, "Gördüğümüze göre motorlu tek kişiydi. Başında kask vardı. 6-7 el sıktı gitti. İçerden 2 yaralı çıktı gördüğümüze göre biri omzundan mermi yemişti. Diğerine de cam sekmişti. Söylenene göre 1 saat önce kavga olmuş. Nedeni o dediler" dedi. Öte yandan şüphelinin olay yerine gelmesi ve saldırıdan sonra kaçması kameraya yansıdı.

Gaziosmanpaşa\'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziosmanpaşa'da esnaf lokantasına kurşun yağdıran şahıs kameralara yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatih Gedik: Geçmiş olsun Rabb'im beterinden korusun inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement