Acemi Hırsızlar, Demir Çalarken Kullandıkları Araç Çamura Saplanınca Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Acemi Hırsızlar, Demir Çalarken Kullandıkları Araç Çamura Saplanınca Yakayı Ele Verdi

Kırklareli'de acemi hırsızlar, demir çalmak için kullandıkları araç çamura saplanınca köylülerden yardım istedi. Durumdan şüphelenen köylüler, jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, 2 hırsızı köyden kaçmaya çalışırken yakaladı.

21.02.2019 16:50  Güncelleme: 20:05

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde demir hırsızlığında kullandıkları araç çamurda kalınca kahvehanedeki köylülerden yardım isteyen 2 şahıs yakalandı.

MİNİBÜS ÇAMURA SAPLANINCA DEMİRLERİ KÖYE SAKLADILAR

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Celaliye köyünde 2 şahıs çaldıkları demirleri minibüse yükleyip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Şahıslar, kaçarken kullandıkları minibüs çamura saplandı. Minibüsü çıkarmak için aracın içini boşaltan şahıslar başarılı olmayan çaldıkları demirleri köye sakladı.

KÖYLÜLERDEN YARDIM İSTEDİLER

Şüpheli şahıslar bu sefer de köyde bulunan bir traktörle kaçmaya çalıştı. Bindikleri traktörü de çalıştıramayan şahıslar, kahvehaneye gidip köy sakinlerinden çamurda saplanan minibüsü çıkarmak için yardım istedi. Kahvehanede bulunan vatandaşların şüphelenmesi üzerine jandarma ekiplerine haber verildi. Şikayet üzerine köyden uzaklaşmak isteyen şahıslar çamura saplı minibüsle kaçmaya çalışsalar da başarılı olamadı.

JANDARMA, ACEMİ HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALADI

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekiplerince yapılan araştırmada teleskop demirleri çalmaya çalışan U.D. ve B.D. olay yerinde yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan şahısların kullandığı aracın sigorta ve muayenesi olmadığı gerekçesiyle aracın sahibine idari yaptırım uygulandı.

Acemi Hırsızlar, Demir Çalarken Kullandıkları Araç Çamura Saplanınca Yakayı Ele Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Acemi Hırsızlar, Demir Çalarken Kullandıkları Araç Çamura Saplanınca Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Davut yeleken: Millet olarak hırsızlığa öyle alıştık kı,Dürüst adam yakında öldürülecek kalmyacak! 2 0 Yanıtla
  • Vay utanmazlar vay : Allah hırsızların şerrinden muhafaza eylesin..çalışın HARAM yemeyin...kul hakkını ALLAH affetmez 1 0 Yanıtla
  • Yorum: Arac hirsizlikda kullanilmis, devlet el koymali 0 0 Yanıtla

Advertisement