Kocaeli'de feci kaza! Otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de feci kaza! Otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde özel halk otobüsü ile otomobilin çarpıştığı feci kazada bir kişi yaşamını yitirdi, eşi ise yaralandı. Kaza anı ise halk otobüsünün kamerasına kaydedildi.

17.10.2022 21:12  Güncelleme: 23:50

Kartepe ilçesi Barbaros Hayrettin Caddesi ile Terzi Gölü Caddesi kavşağında S.K idaresindeki özel halk otobüsü kavşaktan çıkan, Süleyman Bektaş idaresindeki araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen araç duvara çarparak durabildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil sürücüsü ile karısı yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ekipler 2 yaralıyı olay yerinde ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırdı. Süleyman Bektaş hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA KAMERAYA YANSIDI

Kaza anı ise anbean özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli\'de feci kaza! Otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de feci kaza! Otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Albaraka Kürt: Ya arkadaş Allah rahmet eylesin de yani ehliyeti nereden alındığını da geçtim bir insan, yeşil ışık yansa bile 4 yol ağzında "belki araç geliyordur, sarhoştur vs." gibi bir sorgulama yapıp duraksar, bakmadan gaza basmaz. Zaten bu ülkede sinyal vermek yasak, aptalı var, sarhoşu var, körü var, ehliyetsizi var, cahili var yani birazcık tedbirli gidin ya birde altında ki arabaya güvenip nasıl.. Gerçekten söz bulamıyorum.. Allah rahmet eylesin ne diyim.. 4 0 Yanıtla

Advertisement