Koray Çalışkan Fetö'den Gözaltında - Son Dakika
3. Sayfa

Koray Çalışkan Fetö'den Gözaltında

Koray Çalışkan FETÖ'den gözaltında İstanbul'da Boğaziçi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine FETÖ operasyonuİSTANBUL - Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine FETÖ operasyonu düzenlendi.

10.07.2017 09:54

Koray Çalışkan FETÖ'den gözaltında

İstanbul'da Boğaziçi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine FETÖ operasyonu

İSTANBUL - Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda akademisyen Koray Çalışkan'ın da aralarında bulunduğu 72 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Boğaziçi Üniversitesinden aralarında Akademisyen Koray Çalışkan'ın da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Medeniyet Üniversitesinden ise, 19'u Tıp Fakültesi profesörü olmak üzere 64 şüpheli hakkında Fetullahçı Terör Örgütü üyeliği suçlamasıyla gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin çoğunun Bylok kullanıcısı olduğu, FETÖ imamlarıyla örgütsel faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Koray Çalışkan'ın FETÖ imamı Cemal Uşakla yoğun biçimde irtibatlı olduğu da iddialar arasında yer aldı.

Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Koray Çalışkan Fetö\'den Gözaltında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Koray Çalışkan Fetö'den Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement