Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada

Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada Başkentte para isteyip alamadığı abisinin çalıştığı taksi durağını basarak terör estiren bir kişi yanında getirdiği tabancayla abisine 5 el ateş etti.

14.09.2021 16:14  Güncelleme: 17:39

Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada

ANKARA - Başkentte para isteyip alamadığı abisinin çalıştığı taksi durağını basarak terör estiren bir kişi yanında getirdiği tabancayla abisine 5 el ateş etti. Kurşunların hedefi olmaktan kaçarak kurtulan abiyi ölüm adete teğet geçerken, saldırgan kardeşi yakalamak için polis çalışma başlattı. O anlar ise taksi durağının güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz akşam saat 22.00 sularında Yenimahalle ilçesindeki bir taksi durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar E., telefondan sürekli para istediği abisi Ahmet E.'den olumsuz cevap alınca yanında getirdiği silahla abisinin ve babasının çalıştığı taksi durağını bastı. Belinden çıkardığı tabancayla abisine 5 el ateş eden Ahmet E., olayın ardından kayıpları karıştı. Saldırıya uğrayan abi Ahmet E.'ye ise şans eseri hiçbir kurşun isabet etmedi. Yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı olayda kurşunların isabet ettiği ticari araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri Serdar E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anının gerçekleştiği korku dolu o anlar taksi durağının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

"Yapabileceği tek şey, bizi düşman olarak gördüğü için bize saldırmak."

Olayın mağdurlarından bir diğer kardeş Faruk Erol, öz abisi tarafından sürekli tehditler aldığını söyleyerek, "Bu adam 45 yaşlarında. Onun varlığından beri biz aynı şeyleri yaşıyoruz. Aile içi şiddet. Anneye, babaya, kardeşlerine tamamen düşman olan bir insan. 25 seneden fazladır babamın ticari taksisinde çalışıyor. Yemedi içmedi, 'benim payımı verin, hakkımı verin' diyordu. İki sene önce biz buna hak etmediği paraları verdik. 400 bin liraya yakın para verdik. Biz biliyorduk ki bu parayı yiyip gelecek. Bir buçuk sene sonra geri dönüş oldu. Parasını, pulunu bitirdi. Kaybedeceği hiçbir şey yok. Yapabileceği tek şey, bizi düşman olarak gördüğü için bize saldırmak. Abime bu şekilde saldırıda bulundu. Oturup karşınıza alıp konuşabileceğiniz bir mantıkta birisi değil. Neden diye sorsanız, sizin yüzünüzden diyecek. Çok şükür ki diğer abime hiçbir şey olmadı. Biz buna seviniyoruz. Daha önce tehditler, silah göstermeler, peşinde gezmeler gibi durumlar yaşandı. Biz bunu ihbar da ettik ama üzerinde silah çıkmayınca serbest kaldı. Bu tamamen aile içi şiddet" dedi.

"Ahmet vuruldu sanıp hemen yanına koştuk"

Durak Şoförlerinden Reşat Yüceer de arkadaşlarının vurulduğunu sandıkları ifade ederek, "Müşteriyi bırakmak üzereyken Ahmet geldi. Ahmet beni yazmayın, bugün çalışmayacağım dedi ve tedirgin bir hali vardı. Sağa sola bakıyordu sürekli. O arada şuradan Ahmet'in kardeşi bu tarafa doğru yürümeye başladı. Ahmet de onu görünce kaçmaya başladı. O arada da kardeşi ateş etti. Dört beş el ateş etti. O an biz Ahmet vuruldu sanıp hemen yanına koştuk. Ahmet'te bir şey yoktu, yaralı değildi. Saldırgan çekip gitti. O an zaten Ahmet önce ekmek büfesinin olduğu yere kaçtı. Oradan da bu tarafa kaçtı" diye konuştu.

Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kurşunların havada uçuştuğu alacak verecek kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement