17 yaşındaki rapçi silahla oyun oynarken kendisini vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

17 yaşındaki rapçi silahla oyun oynarken kendisini vurdu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki rapçi Rylo Huncho, eline aldığı silahla oyun oynarken yanlışlıkla kendisini vurarak hayatını kaybetti.

21.05.2024 09:42

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki rapçi Rylo Huncho, silahla oyun oynarken korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.

Instagram hesabından yayınlar yapan rapçi, eline aldığı silahla oyun oynarken o anları da kayda aldı. Silahı kapatarak başına götüren rapçi, silahın patlamasıyla vuruldu. Patlama sesinin ardından yere yığılan rapçi yaşamını yitirdi. Rapçi kendisini yanlışlıkla öldürdüğü anları da anbean kayda almış oldu. The Post'a konuşan emniyet güçleri, rapçinin evinde yanlışlıkla kendisini öldürdüğünü doğruladı.

Silahla oynayan rapçi Rylo Huncho yanlışlıkla kendini öldürdü
17 yaşındaki rapçi silahla oyun oynarken kendisini vurdu

Son Dakika 3.Sayfa 17 yaşındaki rapçi silahla oyun oynarken kendisini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Yalnız Kurt: Bi pislik temizlenmiş yeryüzünden 42 18 Yanıtla
    Çetin Altıntaş: Nasıl bir ruh halin var nasıl böyle bir şey diyebiliyorsun tanıyor musun ki 24 20 Ersin Çetinkaya: Ruh halinşn kötü olmasına gerek yok Pislik olmasa eline silah alıp özendirme yapmazdı 22 5 Erkan Cinar: Rezil insan yanlız kalmaya mahkum ol inşallah 6 14
  • Ali Kublay: İyi olmuş dünya bir gereksiz andawaldan kurtulmuş 30 7 Yanıtla
    Salih Akinci: Sen çok mu gerekli olduğunu düşünüyorsun? 7 19 Ali Kublay: Hiç olmazsa böyle salak saçma videolar çekip kötüyü gösteriyorum sen in için çok gerekli olan bu Andawallari takip etmeye onlara üzülmeye devam et Salih Akıncı kardeş bence bir sakıncası yok 20 1
  • ferhat eser: fenomenlik rapcılik yasaklanmalı 21 4 Yanıtla
  • Alucralı: Bazı olaylar insanoğluna örnektir. Ders çıkartmak gerekli hepimizin cocukları var 20 0 Yanıtla
  • Veysel Çelik: Dünya boştır dedi zırt dedi gitti :))) 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement