Şişli'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Şişli'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu

Şişli'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu Şişli'de bir evde iddiaya göre uyuşturucu madde kullanan 4 kişi arasında kavga çıktı.

26.11.2022 00:09  Güncelleme: 00:14

Şişli'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu

İSTANBUL - Şişli'de bir evde iddiaya göre uyuşturucu madde kullanan 4 kişi arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen ve silahlı kavgaya dönüşen olayda şahıslardan kimliği belirlenemeyen biri V. A., M. Ö. ve T. V.'yi kafasından silahla vurarak öldürdü. Şahıs evden kaçarken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 3 kişinin cansız bedeni ise detaylı incelemeler yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Olay, Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir evde uyuşturucu madde kullanmak için bir araya gelen 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada silahını çıkaran kimliği belirlenemeyen bir şahıs V. A., M. Ö. ve T. V.'yi kafasından vurarak öldürdü. Daha sonra şüpheli evden kaçtığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri kafasından silahla vurulmuş 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise bina çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmalarda 2'si kadın 1'i erkek olmak üzere 3 kişinin silahla kafasından vurulduğunu tespit etti. 3 kişinin cansız bedeni detaylı incelemeler yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri olayda 3 kişiyi silahla vurarak öldüren şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

"Konuya tam olarak biz şu an hakim değiliz"

2 kız 1 erkeğin evde ölü bulunduğunu söyleyen Doğanay Oğuz, " Konuya tam olarak biz şu an hakim değiliz ama 2 kız 1 erkek ölü bulunmuş evde. Polisi arıyor. Olay yeri inceleme falan geliyor. Komşumuz zaten bizim. Tülay olduğunu düşünüyoruz. Diğeri de Ümit Özgür Mert diye bir arkadaş. Birde erkek var. Ev sahibi Vahit olduğunu söylüyorlar. Tam olarak bilgim yok. Savcı geldi. Annesi falan burada. Kafaları ezilmiş. İşkence yapıldığı söyleniyor. Susturucu silahla da vurulduğu söyleniyor ama yüzleri de tanınmayacak haldeymiş. Polis geldi. Fotoğrafını gösterdim kızın. Yüzü tanınmıyor ama Özgür'ü dövmesinden dolayı polis direkt tanıyor. Bu diyor. Özgür'ü onaylıyorlar ama Tülay'ı tam olarak onaylamadılar. Vahit'in demin bir arkadaş polise fotoğrafını gösterdiğini gördük. Polis evet Vahit demişti. İnsanlar Vahit çantayı alıp gitmiş gibi bir şeyler diyorlar ama polis de Vahit içeride ölmüş diyor" şeklinde konuştu.

"Vahit kızın annesine kızın benim uyuşturucumu çalmış demiş"

Kızın annesinin tehdit edildiğini söyleyen Doğanay Oğuz, "Vahit kızın annesine şey demiş kızın benim uyuşturucumu çalmış demiş. Kızını döveceğim gibi bir şey demiş. Kadında bunun olup olmayacağını öldüreceğini düşünemediği için bir şey yapmamış polise şikayette bulunmamış. Ama öyle bir şeyde var büyük bir ihtimal. Uyuşturucuyu çaldığı için uyuşturucuya el koyduğu için kızları İşkenceyle dövüp öldürmüş olabilir" dedi.

Şişli\'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şişli'de 3 kişi evde kafalarından vurularak öldürülmüş halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement