Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı

İstanbul Taksim'de bulunan bir otelin çalışanı, taksinin çarptığı yaralı kadının elini sağlık görevlileri gelene kadar bırakmadı. Bunun yanı sıra taksi sürücüsünün de montunu çıkartarak yaralının üzerini örttüğü görüldü.

11.03.2020 09:43  Güncelleme: 15:14

İstanbul Taksim Meyda'nında sabah saatlerinde meydana gelen kazada kadın bir yaya yaralandı. Yaralanan kadını gören bir otel çalışanı, ambulans gelene kadar kadının elini tutup moral vermeye çalıştı. Öte yandan kadına çarpan taksinin şoförü kadının üzerine montunu serdi. İkilinin bu hareketleri "İnsanlık ölmemiş" dedirtti.

HAVAYA FIRLAYARAK YERE DÜŞTÜ

Taksim Meydanı'nda saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada,seyir halinde olan taksi sürücüsü Kadir Gürkan, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Taksinin çarptığı kadın havaya fırlayarak yere düştü. Kaza yaşandığını gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı genç kadını Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Vücudunda kırık tespit edilen kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı

OTEL ÇALIŞANI, GENÇ KADININ ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Yaralanan genç kadının yardımına sağlık ekipleri gelene kadar yakında bulunan bir otelin çalışanı koştu. Otel çalışanı, yaralı kadının elini bir an olsun bırakmayarak moral vermeye çalıştı. Bunun yanı sıra taksi sürücüsünün de montunu çıkartarak yaralının üzerini örttüğü görüldü.

Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı

"SANKİ BİR ŞEYDEN KAÇIYORMUŞ GİBİ ÖNÜME ATLADI"

Yaralanan kadının koşarak karşıya geçmeye çalıştığını belirten Kadir Gürkan, "Normal bir hızda ilerliyordum. Koşarak karşıya geçmek istedi. Korna çalmama rağmen arabanın önüne atladı. Sanki bir yerden kaçıyordu. Etrafına bakmıyordu. Benim müşterim vardı. Ona çarpmamak için uğraştım ancak fren yapmama rağmen çarptım" ifadelerini kullandı.

Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otel çalışanı, kaza yapan kadının elini bir an olsun bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Derviş Ali: Taciz ediyor olabilir kimseye güven olmaz 3 10 Yanıtla
    Van: Kendini mi tarif ettin, vicdansız mahlukat...insanlıktan nasibin yok 8 2 sami: bencede... 0 3 Bilge: Ne saçma yorum 1 2
  • TİM: KAZADA BİLE GÜZELLİK ÇİRKİNLİK TARTIŞMASI YAPANLAR NE KADAR GEREKSİZSİNİZ.GEÇMİŞ OLSUN 11 2 Yanıtla
  • NKundK: Yarali güzel bir kadin olunca herkes birden duyarli insan olabiliyor. 6 3 Yanıtla
  • kelkafali: GENC GÜZEL KIZI GÖRDÜ YARDIM BAHANESİYLE ELİNİ TUTUYO YAŞLI KADIN OLSA YAPMAZDİ 4 5 Yanıtla
  • Ozan YİĞİT: Kardeşim ne alaka Kadınmş,Erkekmiş,Güzelmiş, Çirkinmiş O Millettenmiş bu Ülkedenmiş şu Dindenmiş bu Dindenmiş herhangi bir erkek veya başka milletten başka dinden olan hiçmi kaza yapmıyor bunlar sokak ortasındamı bırakılıyor Vijdanı olan herkes bunu yapar.Helal olsun o arkadaşada yapması gerekeni yapmış. Yorum yaparken kendi Ananızı,Bacınızıda göz önüne alın bu kaza yapan senin benim onun şunun Anası Bacısı veya akrabasıda olabilirdi. 7 2 Yanıtla
  • ferit: karı budalası çok, trafikte yaya bayan ise yol veriyor erkekse vermiyor. bu adamda yerde yatan erkek olsa aynı muameleyi yaparmıydı.. 4 5 Yanıtla
  • irfan04: muhtaciz buyle insanlara 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement