Polis çevirmesinde yeni aldığı otomobilin hacizli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Polis çevirmesinde yeni aldığı otomobilin hacizli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi

Adana'da polislerin çevirdiği aracın sürücüsü, otomobilinin hacizli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirerek kendini aracın içinde yakmaya kalktı.

06.07.2019 11:57  Güncelleme: 12:39

Adana'da 2 gün önce satın aldığı otomobilinin hacizli olduğunu öğrenen Duran Turgut (36), kendisini aracın içine kilitledi. Çevreden topladığı kuru otları otomobilin içine koyarak kendisini ateşe vereceğini söyleyen Turgut, 1 saat sonra etkisiz hale getirildi.

Olay, Yüreğir ilçesi Yeşil Bulvar üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. 2 gün önce 15 bin liraya otomobil alan Duran Turgut, sabah işe giderken trafik polislerinin uygulamasından durduruldu. Yapılan kontrollerde aracın hacizli olduğunu öğrenen Turgut, çevredeki kuru otları alarak otomobilin içine koydu. Daha sonra Turgut kendisini araca kilitledi.

KENDİSİNİ YAKMAYA KALKTI

Bunun üzerine trafik polisleri, asayiş ekiplerinden yardım istedi. Bölgeye gelen polis, elinde çakmak olan Turgut'u görünce itfaiye ekiplerini aradı. Eline aldığı sopayla camlara vuran Turgut, "Bu araç benim her şeyim, ölürüm de onu size vermem. Kendimi de bu aracın içinde yakacağım" dedi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kendisini yakalayan polislere öfkelenen Turgut, daha sonra aracını çalıştırarak çevredekilerin üzerine sürmek istedi. Polisler ise, ekip otolarını Turgut'un aracının çevresine park etti. Yaklaşık bir saat polise direnen Turgut, kendini görüntüleyen bir gazeteciye küfür ettiği sırada kapıyı açınca, polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Sinir krizi geçiren Turgut, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, aracı çekiciye yükleyerek emniyet otoparkına götürdü.

Polis çevirmesinde yeni aldığı otomobilin hacizli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis çevirmesinde yeni aldığı otomobilin hacizli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • z raporu: araç sanki 70 80 binliralık gibi duruyor bu arkadaşı dolandırmışlar 20 1 Yanıtla
  • aeu: Hacizli Araba Satılmıyorki Notere Gitse Derler Ona arabanın uzerine haciz var die 17 0 Yanıtla
  • X Kişisi: resmi olarak satışı almamak yada sonraya bırakmak başınıza bela açar. kesin bilgi.. 13 0 Yanıtla
  • Muhammet Duman: Bu arabayı 15 bine alacaksın sonrada Hacizli diye olay yaratacaksın.Yahu öncelikle Devletimizin Polisini ne diye böyle gereksiz işlerle oyalıyorsunuz.Bu aracın Pert halini bile 15 Bin Tl ye vermiyorlar.Ava giderken avlanmış. 9 1 Yanıtla
  • Can: 15 000 ALİNIRMI BU ARAÇ HACİZLI OLDUĞUNU BILEREK ALMIŞTIR 8 2 Yanıtla
  • Boş Adam Vurucu: Haberde verilen bilgide eksiklik var. 2 gün önce aldığı araç hacizli çıkmaz, çünkü hacizli araç satışı noterden yapılamaz. Ya illegal bir satış oluşmuş, yada aracı alan kişinin borçları nedeniyle yeni aldığı araca satış sonrası haciz konmuştur. 6 0 Yanıtla
  • SWİES: HACİZLİ ARACI SATMASINA NE MÜSADE EDİYORSUNUZ AGA MADEM FUKARANIN ALTINDAN ALACAKSANIZ. 5 1 Yanıtla
  • Oktay: Noterde üzerine alırken hacizli olduğu çıkması lazım. Bu bir satış engelidir.. 4 1 Yanıtla
  • Yorumduz: Şahin bile 16000 tl olmuşken o arabayı niye 15000 tl ye veriller diye hiç sormadın 3 1 Yanıtla
  • kenan yıldız: bedava peynir fare kapanında 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement