O Anlar Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Talihsiz Kadın Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika
Asayiş

O Anlar Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Talihsiz Kadın Otomobilin Altında Kaldı

O anlar kamerada.

04.03.2017 10:24

O anlar kamerada... Yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz kadın otomobilin altında kaldı

Başkent'te işe gitmek için yolun karşına geçmeye çalışan talihsiz kadına otomobil çarptı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, 23 Şubat Perşembe günü Mamak ilçesi Akdere semti Mutlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde çalıştığı hukuk bürosuna doğru yola çıkan 43 yaşındaki Kezban Yıldırım, yolu kontrol ettikten sonra boş olduğunu görünce yolun karşısına geçmeye başladı. Talihsiz kadın, yolun ortasına geldiğinde solundan gelen bir su şirketi tarafından kullanılan ve kiralık olduğu öğrenilen 06 HC 7787 plakalı otomobilin çarpması sonucu yol kenarına savruldu. Kadına çarpan otomobil, bir süre daha ilerledikten sonra refüje çarparak durabildi.

"Durumu ciddiyetini korumakta"

Perişan halde eşinin başında bir haftadır bekleyen Kezban Yıldırım'ın kocası Erdal Yıldırım, kazanın sürücü hatasından kaynaklandığını iddia ederek, "Eşinin yaya halindeyken bilinçsiz bir sürücü sonucu ağır yaralandı. Şu anda hastane yatmakta. Durumu ciddiyetini korumakta. Ülkemizde sık sık trafik kazları oluşuyor. Mucize eseri bir kurtuluş olduğuna biz seviniyoruz. Allah çocuğumuza bağışlamış, bize bağışlamış eşimi" şeklinde konuştu.

"Vurduğu anda durmuyor devam ediyor, vurmadan önce durma ihtimali varken bile durmak istemiyor"

Yıldırım, eşine çarpan sürücünün durma ihtimali varken durmak istemediğini ileri sürerek, "Karşıdan karıya geçerken soluna bakarak ve solunda hiç araç olmamasına rağmen devam eden yürüyüşü var. Yolun ortasındayken arka tarafındaki şeride 3 araba sığabilecek şekildeyken sürücü, yolun tam ortasından geliyor ve 20 metre sonra refüje çıkarak durabiliyor. Vurduğu anda durmuyor devam ediyor, vurmadan önce durma ihtimali varken bile durmak istemiyor" ifadelerini kullandı.

"Kasıtlı bir olaymış gibi düşünüyoruz"

Kazanın meydana geldiği yerden kendisinin de her gün gelip geçtiği söyleyen Yıldırım şöyle devam etti:

"Kasıtlı bir olaymış gibi düşünüyoruz biz. Şikayetimiz var. Tanımıyoruz şahsın kendisini. Görmedim, olay yerinde o anda değildim ama sonradan gittim baktım olay yerine. Maalesef hiç kaza olabilecek bir yer değil. İnsanlarımız oradan gelip geçiyor, şahsen ben de gelip geçiyorum oradan her sabah ama nasıl oldu hala inanamıyoruz."

Süreci takip ettiklerini belirten Yıldırım, "Serbest kaldığını duyumlardan aldık ama tutuklama talebimiz de var. Dosyamız savcılıkta, takibini de yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Refüje çıkan bordür taşlarının başını koruması ölümünü kurtarmış"

"Eşimin yaşadığı acıları ben içimde hissedebiliyorum. Sevdiğimiz insanlar aynı acıları hissedebiliyor" diyen Yıldırım, eşinin sağlık durumuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Durumu çok kötü. Ağır yaralı. Bundan sonra belki hiç yürüyemeyecek, eski sağlığına kavuşamayacak. Allah'ın yardımıyla kalkmasını, evimize dönmesini istiyoruz. Mucize bir kurtuluş, şükrediyoruz. Refüje çıkan bordür taşlarının başını koruması ölümünü kurtarmış. Şu anda tedavisi devam ediyor." (UKY-

O Anlar Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Talihsiz Kadın Otomobilin Altında Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş O Anlar Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Talihsiz Kadın Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement