Bülent Şenver'in Başardin Adlı Kitabı Yayınlandı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bülent Şenver'in Başardin Adlı Kitabı Yayınlandı

Bülent Şenver\'in Başardin Adlı Kitabı Yayınlandı

Türkiye'de ilk fotoğraflı kredi kartının, ilk elektronik piyango bayisinin, ilk telefon bankacılığının, ilk Migros Kart'ın fikir babası ve uygulayıcısı duayen bankacı Bülent Şenver, deneyimlerini anlattığı kitabı Başardin'de yönetim felsefesini...

08.07.2013 17:36

Türkiye'de ilk fotoğraflı kredi kartının, ilk elektronik piyango bayisinin, ilk telefon bankacılığının, ilk Migros Kart'ın fikir babası ve uygulayıcısı duayen bankacı Bülent Şenver, deneyimlerini anlattığı kitabı Başardin'de yönetim felsefesini formüle ediyor ve başarının ipuçlarını bir hap gibi sunuyor.

Başardin, okunması kolay bir başucu kitabı ve başarı örnekleri ile dolu. Kitabı okuduğunuzda hayatta bazı küçük şeylerin başarı kapılarını nasıl açtığını anlayacaksınız. Yaşanmış olaylarla zenginleştirilmiş Başardin, başarmanın hiç de zor olmadığını gösterecek.

Bülent Şenver, çalışma hayatına Londra'da Arthur Andersen şirketinde başladı. Türkiye'deki 25 bankanın bağımsız dış denetimini yaptı; daha sonra sırasıyla banka genel müdür yardımcısı, banka genel müdürü ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Birçok şirketin yönetim kurulu üyeliklerinde de görev alan duayen bankacı Bülent Şenver, 28 yıldır Boğaziçi Üniversitesi'nde banka yönetimi dersi vermektedir. Ayrıca, Türklider Merkezi'ni kurmuş, toplumun önde gelen insanlarının tecrübe ve birikimlerinin gençlerle paylaşıldığı www.turklider.org web portalını yaratmıştır. Birçok şirkete ve bankaya stratejik danışmanlık hizmetleri de veren Şenver, Türkiye'de etik anlayışı bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Türkiye Etik Değerler Merkezi'ni de kurmuştur.

Yazar: Bülent Şenver

Yayına Hazırlayan: Merve Okçuoğlu

Dizi Adı: Şirket Kültürü/Yönetim

Sayfa Sayısı: 320

Okur Profili: Girişimciler, Yöneticiler

Ebat: 13.5 x 21 cm

Kağıt: 3. Hamur 60 gr. İç Baskı Siyah beyaz

Kapak (Cilt Bilgisi) 4 Renk, Amerikan Cilt Baskı adedi: 2.000

EAN: 978-605-4463-54-1

Fiyatı: 22 TL

Dağıtım Tarihi: 7 Şubat 2013

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bülent Şenver'in Başardin Adlı Kitabı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement