Gebze Center'da Doluluk Oranı Şimdiden Yüzde 85'e Ulaşmış Durumda - Son Dakika
Basın Bültenleri

Gebze Center'da Doluluk Oranı Şimdiden Yüzde 85'e Ulaşmış Durumda

Gebze Center\'da Doluluk Oranı Şimdiden Yüzde 85\'e Ulaşmış Durumda

BASIN BÜLTENİDİR.

16.08.2010 15:48

BASIN BÜLTENİDİR.

TOPLAM 185 MİLYON DOLAR YATIRIMLA HAYATA GEÇİRİLECEK OLAN GEBZE CENTER 2010 EYLÜL AYINDA HİZMETE AÇILIYOR…

GEBZE’NİN İLK VE TEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ

GEBZE CENTER EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

Doğuş Grubu bünyesinde hizmet veren Doğuş Gayrimenkul, Gebze’de bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Gebze Center’ı Eylül ayında açmaya hazırlanıyor. Bölgenin sosyal, kültürel ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayacak olan Gebze Center 1500 kişiye de istihdam sağlayacak

Doğuş Gayrimenkul, Gebze Center Alışveriş Merkezi’ni, Eylül ayında hizmete açmaya hazırlanıyor. 185 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen, Gebze’deki ilk ve tek alışveriş merkezi aynı zamanda 1500 kişiye de istihdam sağlıyor olacak. Yaklaşık 140 bin metrekare inşaat, 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Gebze Center’ın kiralama ve yönetimi Jones Lang LaSalle tarafından yürütülüyor.

Doğuş Gayrimenkul tarafından inşaatına 2008 yılının Ağustos ayında başlanan Gebze Center, bölge ve civarına hem ekonomik hem de sosyal açıdan değer katacak. Eylül ayında açılacak olan Gebze Center bölgede bulunmayan pek çok markayı da Gebzeli’lerle tanıştırmış olacak.

Şehir merkezine olan yakınlığı, kolay erişilebilirliği sayesinde bölgenin en önemli çekim noktası ve sosyal/eğlence merkezi olma potansiyeli taşıyan Gebze Center’da, civardaki yoğun genç nüfus göz önüne alınarak eğlence alanlarına ayrıca önem verildi.

Kiralanabilir alanın yüzde 12 ‘lik kısmı; go-kart, buz pisti, sinema, bowling ve çocuk oyun alanı gibi çekim gücünü yükseltecek zengin alternatiflerden oluşturuldu. Yaklaşık 6.200 metrekarelik eğlence alanı ile bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan Gebze Center’da ziyaretçilerin vakitlerini dolu dolu geçirmesi hedefleniyor.

Ulusal ve uluslararası pazarda tanınmış markaların aynı çatı altında toplanması hedeflenerek projelendirilen Gebze Center’da hipermarket olarak TESCO-KİPA (10.500 m2), yapı market olarak KOÇTAŞ (7.600 m2), elektronik market olarak ise TEKNOSA (2.800 m2) yer alıyor. Gebze Center ziyaretçilerine; giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan ev gereçlerine, mobilyadan kırtasiyeye, mücevherden kozmetiğe, beyaz eşyadan tekstile kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, 140’ın üzerinde mağaza ile geniş bir ürün yelpazesi ve alışveriş çeşitliliği sunuyor.

GEBZE :

? NÜFUS

o GECE 600 BİN

o GÜNDÜZ 1,5 – 2 MİLYON

? YAKIN ÇEVRE

? TÜBİTAK

? GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

? TEKNO PARK

? GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

? SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

? İSTANBUL PARK

? SABANCI ÜNİVERSİTESİ

? İSTANBUL DERİ VE ENDÜSTRİ BÖLGESİ

? ÇEVREDEKİ LİMANLAR

GEBZE CENTER HAKKINDA

TEKNİK BİLGİLER

? 140.000 m2 İNŞAAT ALANI

? 55.000 m2 KİRALANABİLİR ALAN

? 1.500 araç OTOPARK KAPASİTESİ

? 140’ın üzerinde MAĞAZA

? MAĞAZA BİLGİLERİ

? 10.500 m2 HİPERMARKET

? 7.600 m2 YAPI MARKET

? 2.800 m2 ELEKTRONİK MARKET

? 23.100 m2 MAĞAZA ALANI

? 6.200 m2 EĞLENCE ALANI

? 4.800 m2 KAFE & RESTORAN

? TOPLAM YATIRIM MALİYETİ

185 MİLYON USD

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Gebze Center'da Doluluk Oranı Şimdiden Yüzde 85'e Ulaşmış Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement