Markaport'un Merve Büyüksaraç Bahar Özel Kampanyası Markafoni.com'da - Son Dakika
Basın Bültenleri

Markaport'un Merve Büyüksaraç Bahar Özel Kampanyası Markafoni.com'da

Markaport\'un Merve Büyüksaraç Bahar Özel Kampanyası Markafoni.com\'da

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, modaseverleri mutlu eden Markaport'un çok özel bir kampanyasıyla karşınızda! Dünyanın sevilen ve beğenilen moda markalarını bünyesinde bulunduran Markaport ile işbirliği yapan Markafoni,...

08.07.2013 17:35

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni, modaseverleri mutlu eden Markaport'un çok özel bir kampanyasıyla karşınızda! Dünyanın sevilen ve beğenilen moda markalarını bünyesinde bulunduran Markaport ile işbirliği yapan Markafoni, Markaport'un kadınları mutlu etmek amacıyla tasarladığı 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Merve Büyüksaraç eşliğinde 2-4 Mayıs tarihleri arasında özel fiyat avantajlarıyla üyeleriyle buluşturuyor.

Markaport'un özel olarak hazırladığı koleksiyonun tanıtımı için beğenilen manken Merve Büyüksaraç birbirinden şık tasarımlarla objektif karşısına geçti. Özel çekimde Büyüksaraç'ın güzelliği ve şıklığı dikkat çekti. Markaport'un bu özel koleksiyonuna ait ürünleri Merve Büyüksaraç'ın üzerinde görüp hemen almak için www.markafoni.com'u takip edin!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Markaport'un Merve Büyüksaraç Bahar Özel Kampanyası Markafoni.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement