ABD'de betona gömülü çocuk kalıntıları bulundu - Son Dakika
Dünya

ABD'de betona gömülü çocuk kalıntıları bulundu

ABD\'de betona gömülü çocuk kalıntıları bulundu

ABD polisi, Colorado eyaletinde bir evde betona gömülü çocuk kalıntıları bulduğunu açıkladı. Polis, 2018'de kaybolan iki çocuğu aradıklarını belirtirken, olayın detayları hakkında bilgi vermedi.

02.02.2024 15:05  Güncelleme: 15:11

Amerika Birleşik Devletleri'nde polis ekipleri, metal bir kutu içinde betona gömülü çocuk kalıntıları bulduğunu kamuoyuna açıkladı. Bulunan kalıntıların ardından araştırma derinleştirildi. Polis, 2018'de 3 ve 5 yaşındayken kaybolan iki çocuğu aradıklarını duyurdu. İki olayın bağlantısı hakkında bilgi verilmedi. Kutu içinde bulunan çocuk kalıntılarının kayıp kişilere ait olup olmadığı merak konusu oldu.

EVİN DEPOSUNDA BETON DOLU METAL KUTU BULUNDU

ABD'nin Colorado eyaletinde 10 Ocak'ta meydana gelen olayda polis, şüpheli faaliyet sebebiyle geldikleri bir evde arama çalışması yaptı.Evin depo bölümünde içi beton dolu bir metal kutu bulan ekipler kutuyu incelemeye aldı. Çıkan sonuçlara göre betonun içinde çocuk kalıntısı tespit edildi.

KAYIP ÇOCUKLAR, SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLDİ

Polis, yaptığı açıklamada olayla ilgili cinayet soruşturması yürüttüklerini ifade ederek soruşturmanın bir parçası kapsamında 2018'te 3 ve 5 yaşındayken kaybolan iki çocuğu aradıklarını vurguladı. Kaybolan iki çocukla betona gömülü çocuk kalıntıları arasındaki bağlantı hakkında bilgi verilmedi.

POLİS HER YERDE ÇOCUKLARI ARIYORDU

Açıklamada "Polis, soruşturma kapsamında iki çocuğun yerini tespit etmeye çalışıyor. Çocukların isimlerinin Jesus Dominguez ve Yesenia Dominguez olduğu belirtildi. Soruşturma, Jesus ve Yesenia'nın yaklaşık 2018 yazından bu yana görülmediğini gösteriyor. Yesenia Dominguez en son görüldüğünde yaklaşık 3 yaşındaydı ve şu anda 9 yaşında olacaktı. Jesus Dominguez en son görüldüğünde yaklaşık 5 yaşındaydı ve şu anda yaklaşık 10 yaşında olacaktı. Pueblo Polisi bu çocukların yerini ve güvenliğini doğrulamak istiyor" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD'de betona gömülü çocuk kalıntıları bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement