Elon Musk, şirkette uyuya kalan kadın çalışanı görünce harekete geçti - Son Dakika
Dünya

Elon Musk, şirkette uyuya kalan kadın çalışanı görünce harekete geçti

Twitter genel merkezinde uyku tulumu ve gözbandıyla uyurken fotoğrafları çekilen kadın çalışan Esther Crawford, hareketine karşılık terfi aldı. Birkaç ay önce çekilen fotoğrafları gören Elon Musk, çok çalışmayı destekleyen Crawford'ı şirkette üst düzey bir pozisyona getirdi.

25.01.2023 11:01  Güncelleme: 11:13

Twitter'da, uzun saatler geçirmek görünüşe göre çok kazandırıyor. Twitter'ın ürün yönetimi direktörü Esther Crawford bunun en büyük örneği olabilir. Kasım ayında Crawford, Twitter merkezinde yerde, gümüş bir uyku tulumuna sarılmış ve göz maskesi takmış halde uyurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Şirkette uyuyan kadın patronun gözüne girdi, aldığı terfiyle hayatı değişti

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF VİRAL OLDU

Crawford Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Ekibiniz son teslim tarihlerini belirlemek için gece gündüz uğraşırken bazen #SleepWhereYouWork (Çalıştığınız yerde uyursunuz)" diye tweet attı. Crawford'un fotoğrafı viral oldu ve birçok kişi Musk dönemindeki uzun çalışma saatlerinin göstergesi olarak şirketi eleştirdi. Ancak görünüşe göre Esther Crawford'un hayatı daha iyiye gitmiş durumda.

Şirkette uyuyan kadın patronun gözüne girdi, aldığı terfiyle hayatı değişti

KADERİ BİR ANDA DEĞİŞTİ

Musk, Twitter'ı devralmadan önce 39 yaşındaki Crawford orta düzey bir çalışandı, ancak kaderi kısmen Twitter fotoğrafı ve ayrıca Twitter'ın kahve dükkanı The Perch'te Musk ile şans eseri karşılaşması sayesinde değişti.

Şirkette uyuyan kadın patronun gözüne girdi, aldığı terfiyle hayatı değişti

ÖDEMELERDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR OLDU

Financial Times'ın haberine Crawford kendisini Musk'a tanıttıktan sonra ödemeler ve içerik üreticileri hakkında konuşmak için onunla bire bir görüşme ayarladı. Elon Musk, Twitter'da mavi tik satmak istiyordu. Elon Musk ödemeler konusunda Crawford'un fikirlerini beğenmiş olmalı ki genç kadın Twitter'da ödemelerden sorumlu genel müdür pozisyonuna geldi. Esther Crawford'un Twitter'da Elon Musk'ın yakın çemberine girdiği belirtiliyor.

Elon Musk, şirkette uyuya kalan kadın çalışanı görünce harekete geçti

Son Dakika Dünya Elon Musk, şirkette uyuya kalan kadın çalışanı görünce harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tlghn Cinar: kıskanma kardeşim, sende biraz daha çok çalışır ,işine değer verip iş yerinde uyuyup uyandığında seneye patronuna daha iyi arabaya binmesi için yardımcı olabilirsin ?? 351 27 Yanıtla
  • best musıc: Türkiye'de de siyasi parti yandaşı olmadığın sürece ne kadar çalışırsan çalış boş müdür yaptıkları insanları görünce işten anlamayani nasıl yapmış diyesim geliyor ama diyemiyorsun 180 14 Yanıtla
  • Ali Vural: Bizde olsa işten atılır 164 9 Yanıtla
  • Adem Yılmaz: Günde 18 saat çalışıyom. Benim kıdemim hiç yükselmiyor. 151 8 Yanıtla
  • Kemal Arena: Ulan bende tez döneminde salak gibi sabahlıyodum okulda. Sonra iş için sabahlıyodum. Daha sonra kerizliğime devam edip kargo işine girdim gene sabahladım. Şimdi geriye dönüp baktığımda ne kadar salakmışım diye düşünüyorum. Başkasının işi için sabahlamak... İyiki sabahlamadığım dediğim nokta ünv de ders çalışırken herkes sabahlarken ben uyuyodum ::) En azından o kadar salak değilmişim diyorum. 113 24 Yanıtla
  • Eyes Power: Elon musk kurgusu... 98 22 Yanıtla
  • Aydın Özkan: Gerçek Bir patron zeki ve çalışkan değeer biliyorr 46 11 Yanıtla

Advertisement