Eşimin Güvenliğinden Endişe Ediyordum' - Son Dakika
Dünya

Eşimin Güvenliğinden Endişe Ediyordum'

Eşimin Güvenliğinden Endişe Ediyordum\'

GERHARD Schröder ile yeni evlenen Soyeon Schröder-Kim, RedaktionsNetzwerk Deutschland adlı haber ağına yaptığı açıklamada, eşinin güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi.

15.11.2018 11:24

GERHARD Schröder ile yeni evlenen Soyeon Schröder-Kim, RedaktionsNetzwerk Deutschland adlı haber ağına yaptığı açıklamada, eşinin güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi. Schröder Kim, hükümeti de konuyla ilgili bir şey yapmamakla suçladı. Schröder Kim, "Onun eşi olarak çok endişeliyim ve kızgınım. Benim ülkemde ve büyüdüğüm kültürde demokrat bir politikacıya, özellikle de eski bir başbakana böyle bir saldırıda bulunulamaz" dedi.

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM'

Listede Schröder dışında çok sayıda gazeteci, muhalif politikacı, ayrılıkçılar ve aktivistlerin isimleri de var. Listede adı olan kimi politikacılar ve gazeteciler saldırıya uğradı. Kimileri de hayatını kaybetti. Gerhard Schröder, Rusya ile Avrupa Birliği arasında yeni bir anlaşma yapılmasını önerdiği için Ukrayna hükümeti tarafından devlet karşıtı ilan edilmişti. Schröder Kim, yaptığı açıklamada ayrıca SPD Federal Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ı da sert bir dille eleştirdi. Kim, "Hükümet ve özellikle de Dışişleri Bakanı, Ukrayna hükümetiyle görüşüp böyle bir durumu asla kabul etmeyeceklerini bildirmemeleri bende büyük hayal kırıklığına yol açıyor" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Eşimin Güvenliğinden Endişe Ediyordum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement