İtalya'da Belediye Başkanı Kasabasını Facebook Üzerinden Satışa Çıkardı - Son Dakika
Dünya

İtalya'da Belediye Başkanı Kasabasını Facebook Üzerinden Satışa Çıkardı

İtalya'nın San Sossio Baronia bölgesinden sorumlu Belediye Başkanı Garofalo, bin 700 kişilik kasabayı Çinli zengin yatırımcılar bulmak için Facebook üzerinden satışa çıkardı.

11.06.2016 11:56  Güncelleme: 12:13

Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti

KASABAYI DEVREDİP HİZMETE DEVAM EDECEK

İtalya'nın San Sossio Baronia bölgesinden sorumlu Belediye Başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook üzerinden satışa çıkardı. Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

FUTBOL TAKIMINDAN DAHA UCUZ, GELİRİ DAHA FAZLA

Kasabanın AC Milan ya da Inter'den daha ucuza mal olacağına dikkat çeken Garofalo, gelirin ise çok daha fazla olacağını belirtti.

"BÜYÜK BİR TURİST POTANSİYELİ VAR"

Puglia ve Campania arasında yer alan kasabanın denizden 650 metre yüksekte ve ağaçlarla kaplı olduğunu kaydeden Garofalo, "Yatırımcılar, paraları karşılığında büyük bir turist potansiyelinin yanı sıra geniş bir yeşilliğe de sahip olabilir" diye konuştu.

İtalya\'da Belediye Başkanı Kasabasını Facebook Üzerinden Satışa Çıkardı

Son Dakika Dünya İtalya'da Belediye Başkanı Kasabasını Facebook Üzerinden Satışa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTİ AKP: EY HALKIM AKP NİN 90 YILLIK ENKAZ DİYE ADLANDIRMIŞ OLDUĞU CUMHURİYETİ ADAM GİBİ İNSAN GİBİ ONURUNLA VE GURURUNLA YAŞAMIŞ OLDUN BUNDAN SONRA GELECEK OLAN YILLARINI DA BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA HİLAFET İLE YAŞAYARAK GEÇİR YALNIZ ŞUNU UNUTMA Kİ BİR DAHA GERİYE DÖNÜŞÜN KESİNLİKLE SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR BAŞKANLIK SİSTEMİ ADI ALTINDA KENDİ HİLAFETLERİNİ MİLLETE DAYATACAK İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ BİR ZAMANLAR İRAN DA CUMHURİYET İLE YÖNETİLİYORDU İŞTE BU GÜN Kİ DURUMU ORTADA KARAR SENİN EY HALKIM 0 0 Yanıtla
  • @@@: Zengin Türkler alabilir.... 0 0 Yanıtla
  • ahahahah: MELİH GÖKÇEKİN KAYIP KARDEŞİ BULUNDU BATI BİZİ GERÇEKTEN KISKANIYOMUŞ 0 0 Yanıtla

Advertisement