Trambolinde Görünmez Kaza - Son Dakika
Dünya

Trambolinde Görünmez Kaza

Trambolinde Görünmez Kaza

Kanada'nın doğusunda yer alan New Brunswick kentinde trambolin üzerinde takla atan kız çocuğunun kafası trambolinin yaylarına sıkıştı.

04.07.2014 09:14  Güncelleme: 09:18

Kanada'nın New Brunswick kentinde trambolin üzerinde görünmez kaza yaşandı. Trambolin üzerinde neşe içinde zıplayıp, taklalar atan kız çocuğu geri parendeler atarken bir anda başı trambolinin kenarındaki yaylara sıkıştı. Korkunç olay an be an kızın babası tarafından kaydedildi.

"KIZIMIN BAŞI TRAMBOLİNE SIKIŞTI"

Sosyal medya paylaşım sitesinde yer alan video jimnastikçi kızın babası tarafından "Kızımın başı tramboline sıkıştı" başlığıyla paylaşıldı. Video görüntüleri küçük kızın; "Merhaba Baba" deyip takla atmasıyla başlıyor. Geri parende atan kızına baba; " Harika bir atlayış!" diyor. Ve tam o anda olanlar oluyor. Taklanın hızını ayarlayamayan kız trambolinden düşerken başı yaylara sıkışıyor.

SORUMSUZ BABA ELEŞTİRİLDİ

İlgiyle izlenen görüntülere birçok kişi babayı eleştiren yorumlar yazdı. Özellikle bir kişi: " Bu nasıl bir sorumsuzluk! Trambolinin kenarındaki yayları kapatmak için özel örtüyü baba neden örtmemiş. Bir de kalkmış bu videoyu paylaşmış" diyerek sorumsuz babayı eleştirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Trambolinde Görünmez Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement