Türkmen Ses Sanatçıları Bağdat'ta Ödüllendirildi - Son Dakika
Dünya

Türkmen Ses Sanatçıları Bağdat'ta Ödüllendirildi

Türkmen Ses Sanatçıları Bağdat\'ta Ödüllendirildi

Merkezi Başkent Bağdat'ın Filistin Caddesi'nde Bulunan 'Türkmen Kardeşlik Ocağı', Türkmen Sanatına Emeği Geçen Türkmen Ses Sanatçılarını Ödüllendirdi.

31.10.2010 10:30

Merkezi Başkent Bağdat'ın Filistin caddesinde bulunan Türkmen Kardeşlik Ocağı Türkmen sanatına emeği geçen Türkmen ses sanatçılarını ödüllendirdi. Düzenlenen törende 6 ses sanatçısına plaket verildi.

Türkmeneli televizyonundan canlı olarak yayınlanan törene çok sayıda Türkmen'in yanı sıra Irak Türkmen Cephesi Başkanı Sadettin Ergeç, Türkmen milletvekilleri Erşet Salihi Hasan Özmen ve eski milletvekili Fevzi Terzi katıldı. Altı ses sanatçısının ödüllendirildiği kutlamada sanatçıların şarkıları yeni nesil Türkmen sanatçılar tarafından seslendirildi.

TKO ödülünü kazananlar Tahsin Cömert, Mehmet Rauf, Behcet Ğamgin, Eyub Hikmet, Yaşar İzzettin, Necdet Mustafa Kemal oldu. Türkmeneli TV'de genel müdürü Yalman Haceroğlu da TKO başkanı Dr. Muhammed Ömer tarafından bir plaket verildi.

Bağdat'ta yaşayan çok sayıda Türkmen'in katıldığı törende Türkmen ses sanatçıları çeşitli Türkmen şarkı ve türküleri seslendirdiler

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türkmen Ses Sanatçıları Bağdat'ta Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement