AVIVA'dan Eğitime Destek - Son Dakika
Eğitim

AVIVA'dan Eğitime Destek

AVIVA\'dan Eğitime Destek

28 ülkede faaliyet gösteren AVIVA PLC, tüm çalışanlarının katılımıyla sokak çocukları için kolları sıvadı.

19.04.2012 11:37  Güncelleme: 16:11

International Day – Aviva's Big Team Breakfast etkinliğinde kendi yaptıkları yiyecek ve bağışladıkları ürünleri satışa çıkaran 250 AVIVA Sigorta çalışanı, sadece iki saatte 4 bin TL gelir elde etti.

AVIVA Sigorta Genel Müdür Tom Spink, bu etkinliğin Türkiye'deki gelirini iki yıldır sürdürdükleri "Sokaktan Okula" projesine aktaracaklarını ifade etti.

315 yıllık bir geçmişe sahip olan dünyanın 6'ıncı büyük sigorta grubu AVIVA PLC, sokak çocuklarının eğitimine aktarılmak üzere çalışanların katılımıyla yeni bir çalışma başlattı. Her yıl tekrarlanması planlanan International Day – Aviva's Big Team faaliyeti; Aviva'nın faaliyet gösterdiği ülkelerin 21'inde aynı anda gerçekleşti. Firma çalışanlarının evlerinde hazırladıkları kahvaltılık yiyecekleri ve bağışladıkları ürünleri satarak elde ettikleri gelir tüm dünyada sokak çocuklarının eğitimi için kullanılacak. Türkiye'de 250 AVIVA çalışanının destek verdiği etkinlikte sadece iki saatte 4 bin TL gelir elde edildi.

AVIVA PLC'nin Türkiye'deki yapılanması olan AVIVA Sigorta'da da diğer ülkelerdeki gibi tüm güne yayılan etkinlik, gönüllü çalışanlar tarafından yapılan yiyeceklerden oluşan kahvaltıyla başladı. Yiyeceklerin dışında gönüllü çalışanların bağışladıkları ürünlerin de satışa sunulduğu etkinlikte, gün boyu süren masa tenisi ve tavla turnuvalarından elde edilen gelir de kampanyaya aktarıldı.

Sokaktan Okula projesine katkı

AVIVA Sigorta'nın iki yıldır "Sokaktan Okula" projesiyle Türkiye'de sokak çocuklarına yönelik özel bir çalışma yürüttüğünü hatırlatan AVIVA Sigorta Genel Müdürü Tom Spink, International Day – Aviva's Big Team Breakfast Türkiye etkinliğinden elde edilen geliri bu projeye aktaracaklarını ifade etti.

Spink; "Gönüllü çalışanlarımızın bağışladığı ürünlerin ve yaptıkları yiyeceklerin satışa çıkarıldığı tüm gün süren etkinlikte elde ettiğimiz geliri, 2 yıldan bu yana sürdürdüğümüz ve yaklaşık 4 bin 500 çocuğu eğitim hayatına kazandırdığımız 'Sokaktan Okula' projesine aktaracağız. Dünya ülkelerinde aynı gün aynı saatte gerçekleştirilen bu etkinliği, sokakta yaşamak zorunda kalan çocukları okula kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Sokaktan Okula projesiyle birleştirerek topluma karşı sorumlu duruşumuzu bir kez daha kanıtlamış bulunuyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim AVIVA'dan Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement