Kartal’da Eğitim Öğretim Başladı - Son Dakika
Eğitim

Kartal’da Eğitim Öğretim Başladı

Kartal’da Eğitim Öğretim Başladı

2010-2011 Eğitim Ve Öğretim Yılı Maratonu Kartal'da Başladı. 79 Bin Öğrenci Ve 2900 Öğretmenin Çalan Zille Ders Başı Yaptığı Kartal'da, Bu Sene 6 Bin Öğrenci İlk Defa Okula Başladı.

20.09.2010 22:47  Güncelleme: 22:51

İstanbul genelinde en başarılı ilçeler arasında on beşinci sırada yer alan Kartal 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılına düzenlediği törenle başladı. Kartal Sabri Taşkın İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Milli Eğitim Müdürü ve diğer ilçe protokolü katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende öğrenciler hep bir ağızdan öğrenci andını okudu. Şiir ve yazılarla duyguların dile getirildiği törende, öğrenci halk dansları topluluğu, Ağrı yöresine ait halk oyunlarını sergiledi.

Okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verilemesi ile devam eden törende ayrıca Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu ve protokol üyeleri ilk ders zili ile eğitime başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte sıralara oturan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, öğrencilerin eğitim yılını kutlayarak başarılar diledi.

Eğitim Öğretim yılının başlaması ile ayrıca Kartal Öğretmen Zekeriya Güçer İlköğretim Okulu yönetimi ve öğrencileri Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret etti. Kartal Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Öz, öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

Ziyarete gelen öğrencilerle, muhabbet eden Öz, okullarındaki sıkıntılar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerin isteklerini de dinleyen Öz, okul giriş çıkışlarında öğrencilerin güvenliği için Trafik Zabıta ekiplerinin görev yapacağını da belirtti. Ziyaret sonunda yeni eğitim yılıyla ilgili olarak gelen misafirlere hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Kartal’da Eğitim Öğretim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement