8. Pazarlama Zirvesi, Pazarlama Dünyasında Bir İlke İmza Atıyor - Son Dakika
Ekonomi

8. Pazarlama Zirvesi, Pazarlama Dünyasında Bir İlke İmza Atıyor

8. Pazarlama Zirvesi, Pazarlama Dünyasında Bir İlke İmza Atıyor

8. Pazarlama Zirvesi'nde Pazarlama Dünyasında Bir İlk Gerçekleştirilerek, "The Marketing Show" Tv Programı Zirve Başkanı ve The Genius Works Ceo'su Peter Fisk ve Tom Garrahan Tarafından Canlı Olarak Sunulacak.

30.11.2007 16:15

8. Pazarlama Zirvesi'nde pazarlama dünyasında bir ilk gerçekleştirilerek, "The Marketing Show" TV programı Zirve Başkanı ve The Genius Works CEO'su Peter Fisk ve Tom Garrahan tarafından canlı olarak sunulacak.

Management Centre Türkiye tarafından 6-7 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek 8. Pazarlama Zirve'sinde canlı yayınlanacak "The Marketing Show" programında, sahneden ve canlı buluşmalarla farklı bir zirve gerçekleştirilecek. Konferanstan görüntü ve röportajlar eşliğinde aktarılacak program, canlı ve sürekli sıcak haber kaynağı olacak.

The Marketing Show, 8. Pazarlama Zirvesi'nde Türk Telekom CEO'su Paul Doany, Sony CEO'su Mohsen Noohi , Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu ve Marka Yönetim Danışmanı-Köşe Yazarı Fatoş Karahasan'ı konuk edecek.

The Marketing Show'un 6 bölümü olacak. Eğilimlerin markalaşmasından virüssel kampanyalara; veriler, dijital profiller, çevrimiçi iletişim ve yeni iş modellerinin ele alınacağı geniş gündemiyle şimdiden zirvenin en çok konuşulacak bölümlerinden biri olmaya aday. İşlenecek konu başlıkları ve örneklerden bazıları ise şöyle:

"Öngörü ve Yenilikçilik Hızı: Nike Plus-hızlı müzik, Markalar ve İletişimin Hızı: Ferrari-hızlı sponsorluk, Pazarların ve Değişimin Hızı: Eclipse 500-hızlı taksiler, İlişki Ağları ve Medya'nın Hızı: Oyster card-hızlı ödeme, Müşteri ve Kültürlerin Hızı: Facebook-hızlı arkadaşlar, Pazarlama ve Pazarlamacıların Hızı: Crocs-hızlı pazarlamacılar."

(BGO-BGO-CC-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 8. Pazarlama Zirvesi, Pazarlama Dünyasında Bir İlke İmza Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement