Avea ve İş Bankası İşbirliği Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Avea ve İş Bankası İşbirliği Yaptı

Avea ve İş Bankası İşbirliği Yaptı

Avea, İş Bankası için "Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti" oluşturdu Avea, verimlilik artışı kapsamında İş Bankası için özel olarak "Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti" oluşturdu.

17.04.2012 14:20

Avea, İş Bankası için "Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti" oluşturdu Avea, verimlilik artışı kapsamında İş Bankası için özel olarak "Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti" oluşturdu. Avea ve İş Bankası'nın imzaladığı işbirliği kapsamında, İş Bankası çalışanları, ihtiyaç duymaları halinde masa telefonlarına gelen çağrıları cep telefonundan karşılayarak, zamandan ve mekandan bağımsız çalışma imkanına sahip oldu. Böylelikle gelişmiş bir santralin tüm özelliklerine sahip ekstra bir santral yatırımına ihtiyaç duymayan "Avea Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti" ile İş Bankası hem tasarruf edecek, hem de çalışanlarının verimliliği artacak. Bu hizmet kapsamında banka çalışanları tüm çağrılarını, cihazdan bağımsız olarak yönetebilecek. Çağrı sırasında masa telefonundan cep telefonuna ya da cepten masaya çağrıyı kesilmeden aktarabilecekler. Proje, ilk aşmada 2 bin banka çalışanı ile başlatılacak.

-"İŞ VERİMLİLİĞİNİ YÜZDE 20 ARTIRABİLİR"-

Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, işbirliğinin duyurulmasına ilişkin düzenlenen basın toplantısında, İş Bankası için oluşturulan ve Avea'nın mobil şebekesi, İşnet'in sabit altyapısının kullanıldığı hizmet kapsamında, banka çalışanlarının ulaşılabilirliğinin artırılarak, verimlilik artışının sağlanmasının hedeflendiğini söyledi. Bu sistemden ilk etapta 2 bin banka çalışanının faydalanacağını açıklayan Şahin, hizmet kapsamında iş verimliliğinin yüzde 20 artırabileceğini ifade etti. Bu sistemin küçük ölçekli şirketler için sistem altyapısının IP uyumlu olması gerektiğini vurgulayan Şahin, bu hizmeti büyük kurumlar için sağlayabilir durumda olduklarını bildirdi.

-"YURT DIŞINDA DA GELEN ARAMALARA YANIT VERİLEBİLİYOR"-

Şahin, sorular üzerine çalışanların yurtdışındayken de gelen aramalara yanıt verebileceğini belirtirken, bu uygulama ile doğru stratejiler geliştirilerek çalışanların iş dışında evden ve istedikleri yerden çalışma özgürlüğüne de kavuşacaklarını kaydetti. Şahin, bankacılık dışında uygulamanın, tüketici elektroniği, otomotiv, perakende ve medyada sektörlerinde ciddi verimlilik sağlayacağını kaydetti.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran ise sisteme ilişkin olarak, "25 bin çalışanlı büyük bir çağrı merkezi olarak hayal edilebilirsiniz" yorumunu yaptı. Bu sistemin insan iradesini ezmediğini söyleyen Aran, "Biz bu çalışmayı ilk etapta 2 bin çalışanımız için başlattık. Bu daha sonra yaygınlaştırılabilir. İnsan iradesini ezen bir teknoloji kullanımı söz konusu değil. İstendiğinde, aranan kullanıcı çağrı yönlendirmeyi kapatabilir" dedi. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Avea ve İş Bankası İşbirliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement