Banvit Elazığ ve Birleşik Arap Emirliklerine Yatırım Yapıyor - Son Dakika
Ekonomi

Banvit Elazığ ve Birleşik Arap Emirliklerine Yatırım Yapıyor

Banvit Elazığ ve Birleşik Arap Emirliklerine Yatırım Yapıyor

Banvit A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, "İhracat gelirlerimizin, Elazığ ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırımlarımızın tamamlanıp önümüzdeki dönemlerde faaliyete geçmeleriyle birlikte daha da artmasını bekliyoruz" dedi.

12.09.2012 18:34

Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, "İhracat gelirlerimizin, Elazığ ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırımlarımızın tamamlanıp önümüzdeki dönemlerde faaliyete geçmeleriyle birlikte daha da artmasını bekliyoruz" dedi.

Görener, 2012 yılsonu konsolide UFRS ciro hedefini 1,3 milyar TL, vergi öncesi kar hedefini ise 70 milyon TL'ye ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Görener, "Piyasalar normal seyrinde devam ettiği ve çok büyük aksilikler yaşanmadığı takdirde bu yılı karlı bir şekilde kapatıp, yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarımızı tüm hızıyla devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Bu yılki yatırım hedeflerini ise 55 milyon TL olarak bütçelediklerini belirten Görener, son olarak Elazığ ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde başladıkları yeni yatırım hamleleriyle Orta Doğu'da önümüzdeki yıllarla birlikte, daha etkin olmayı planladıklarını belirtti. Görener, "Bu yıl için Orta Doğu ülkeleri de dahil olmak üzere ihracat hacmimizi 60 milyon dolara ulaştırmayı hedefliyoruz. İhracat gelirlerimizin, Elazığ ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırımlarımızın tamamlanıp önümüzdeki dönemlerde faaliyete geçmeleriyle birlikte daha da artmasını bekliyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Banvit Elazığ ve Birleşik Arap Emirliklerine Yatırım Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement