Doğalgaz Faturası Yüksek Gelmesin Diye Aynı Odada Yaşıyorlar - Son Dakika
Ekonomi

Doğalgaz Faturası Yüksek Gelmesin Diye Aynı Odada Yaşıyorlar

Doğalgaz Faturası Yüksek Gelmesin Diye Aynı Odada Yaşıyorlar

Siirt'te yüksek miktarda doğalgaz tüketen vatandaşlar, fiyatlardan yakınırken, aileleri ile birlikte tek bir odada yaşamaya başladı.

18.12.2013 18:26  Güncelleme: 18:42

Siirt İl merkeze gelen doğal gazı yaklaşık 1 yıldan biri kullanan birçok vatandaşlar, faturaların yüksek gelmesinden ötürü tek odaya yerleşerek önlem aldıkları görüldü.

Doğal gaz faturalarının yükse oluşundan dolayı birçok vatandaş evlerinde bulunan odaların tümünü yakmadıkları sadece bir odanın peteğini yakarak ısınmaya çalıştıklarını açıkladılar. Konuyla ilgili şikâyetlerini belirten Fikri Özdemir, kendi evinde ailesi ile birlikte tek bir odada yaşamak zorunda kaldığını belirtti.

Doğal gaz faturasının yüksek gelmesinden dolayı 3 odanın peteğini kapattığını açıklayan Fikret Özdemir, yüksek faturaya karşı önlem aldığını ve asgari ücret ile çalıştığını belirtti. Evinde mevcut odaların peteklerini sündürdüğünü belirten Özdemir "Gelen doğal faturaları bizleri şok ediyor. Evde 3 odanın peteğini söndürdüm ve çocuklarımla birlikte aynı odada yaşamaya başladım" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Doğalgaz Faturası Yüksek Gelmesin Diye Aynı Odada Yaşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement