'Doğu'nun Gizemi' Pirelli Takviminde - Son Dakika
Ekonomi

'Doğu'nun Gizemi' Pirelli Takviminde

\'Doğu\'nun Gizemi\' Pirelli Takviminde

Bu Yıl 35'inci Kez Hayranlarına Ulaşacak Olan Pirelli Takviminin Fotoğraf Çekimleri İlk Kez Bir Asya Ülkesinde Çekildi.

30.11.2007 01:37

BU yıl 35’inci kez hayranlarına ulaşacak olan Pirelli takviminin fotoğraf çekimleri ilk kez bir Asya ülkesinde çekildi.

İŞTE 2008 PİRELLİ TAKVİMİ

Bu yıl çekimleri Çin’in Şangay kentinde gerçekleştirilen, 2008 Pirelli Takvimi’nin tanıtımı da Şangay’da yapıldı. 2008 Pirelli Takvimi’nin çekimlerinde Eski Fransız İmtiyazı’nın pitoresk caddeleri, ilk İngiliz Elçiliği’nin bahçeleri, Nanjing Yolu ve tipik çay evleri, takvim aylarını süsleyen özel fotoğraf karelerinin arka planını oluşturuyor.

İçinde kadın güzelliğinin Doğu’ya özgü efsanesinin resmedildiği renkleri barındıran 23 portreyle (Ağustos hariç, her ay için iki tane) antik Çin’i ortaya çıkaran takvimi 2005’te Brezilya, Rio de Janeiro’da Pirelli 2005 takvimini çeken Patrick Demarchelier gerçekleştirdi. Portre fotoğrafçılık alanında tanınan Patrick Demarchelier, "Model seçimi Doğu ve Batı’nın büyüleyici karışımını ortaya koymakta ve değişik yüzlerin bir araya gelmesiye oluşturuldu" dedi. Çekimler için, 11 model ve aktris, 40’tan fazla kişiden oluşan ekip on gün çalıştı.

HERO’NUN YILDIZI DA VAR: 2008 Pirelli Takvimi’nin önde gelen güzelleri arasında İngiliz Agyness Deane ve Lily Donaldson Hollandalı Doutzen Kroes, Avustralyalı Catherine Mc Neil, Gemma Ward, Rus Sasha Pivovarova, İrlandalı Coco Rocha ve Brezilyalı Caroline Trentini gibi mankenler yer aldı. Takvim yapraklarını ayrıca Mo Wan Dan ve Du Juan gibi Çinli güzellerin de süslediği sayıda bir isim özellikle göze çarpıyor. Chinese Box, In the Mood for Love ve Hero filmlerindeki rolleriyle adından söz ettiren ünlü aktris ve Asyalı güzel Maggie Cheung.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 'Doğu'nun Gizemi' Pirelli Takviminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement