Dünü yüzde 0,18 primle 27,21'den tamamlayan dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla 0,1 değer kazancıyla 27,24'den işlem görüyor.
Aynı dakikalarda euro/TL 28,84'ten, sterlin/TL ise 33,17'den satılıyor. Dolar endeksi 106,1 ile 30 Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviyesine çıkarken, düşüş eğilimini üst üste 6. işlem gününe taşıyan avro/dolar paritesi, 1,0570'i test ederek 16 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine indi.
Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, "Ekonomi görünenden daha güçlüyse faizlerin biraz daha yükselmesi ve uzun süre yüksek tutulması gerekecek." ifadelerini kullanırken, Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee da faiz oranlarının piyasaların beklediğinden daha uzun süre yüksek kalabileceğini dile getirdi.
Son Dakika › Ekonomi › Güne yükselişle başlayan dolar 27,24'ten işlem görüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.