43 Yıldır Köylülerden Aldığı Yoğurdu Satarak Geçimini Sağlıyor - Son Dakika
Ekonomi

43 Yıldır Köylülerden Aldığı Yoğurdu Satarak Geçimini Sağlıyor

Siirt'te yaşayan Mehmet Cemil Yördem, 43 yıldır yoğurt satarak geçimini sağlıyor. Yördem, köylülerden aldığı yoğurdu şehirde yaşayan vatandaşlara satıyor.

03.02.2019 15:24  Güncelleme: 17:17

Siirt'te yaşayan Mehmet Cemil Yördem, 43 yıldır köylülerden aldığı yoğurdu satarak geçimini sağlıyor. Yördem, yaptığı işle hem köylülere, hem şehirde yaşayan vatandaşlara hizmet ettiğini söyledi.

GÜNDE 75 KAP YOĞURT SATIYOR

Müşterilerinin siparişlerini satın aldığı köye göre verdiğini belirten Yördem, "Her gün taze günlük yoğurt geliyor. İsteyenlere taze süt de getiriyoruz. Günde keçi, koyun ve inek sütünden yapılan 75 kap yoğurt satıyorum. Hepsinin müşterisi ayrı." ifadelerini kullandı.

43 Yıldır Köylülerden Aldığı Yoğurdu Satarak Geçimini Sağlıyor

TALEP GELİRSE BAŞKA ŞEHİRLERE DE GÖNDERİYOR

Çarşının eski yıllara oranla hareketliliğini yitirdiğini kaydeden Yördem, talep üzerine yoğurtları İstanbul, Bursa ve Yalova'ya da gönderdiğini sözlerine ekledi.

ALAN DA SATAN DA MEMNUN

Köylülerden Metin Kara, yıllardır hazırladıkları yoğurdu Yördem'e sattığını ve bu şekilde geçimini sağladığını söyledi. Vatandaşlardan Yusuf Aydın ise 20 yıldır Yördem'den yoğurt aldığını ve temiz ve doğal olduğu için severek tükettiklerini belirtti.

43 Yıldır Köylülerden Aldığı Yoğurdu Satarak Geçimini Sağlıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 43 Yıldır Köylülerden Aldığı Yoğurdu Satarak Geçimini Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement