Gesiad'dan, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Kayar'a "Yılın İşadamı" Ödülü - Son Dakika
Ekonomi

Gesiad'dan, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Kayar'a "Yılın İşadamı" Ödülü

Gesiad\'dan, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Kayar\'a "Yılın İşadamı" Ödülü

Namet Yönetim Kurulu Başkanı N. Tarık Kayar, Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (Gesiad) Tarafından "Gebze'de Yılın En Başarılı İş Adamı" Seçildi.

11.06.2008 12:40

Namet Yönetim Kurulu Başkanı N. Tarık Kayar, Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) tarafından "Gebze'de Yılın En Başarılı İş Adamı" seçildi.

Kayar'ın bu ödüle, Namet'in Gebze Çayırova'da yaptığı yatırım nedeniyle layık bulunduğu belirtilirken, Kayar, törende yaptığı konuşmada, Namet'in Gebze Çayırova'da 2009 yılında faaliyete geçecek yeni et ve et ürünleri üretim tesisinin sektör açısından bir model teşkil edeceğini ve aynı zamanda bölgeye ciddi ekonomik getiriler sağlayacağını söyledi.

Kayar, "Gebze Türk sanayisinin en önemli merkezlerinden birisi haline geldi. Burada hemen bütün sektörlerden bir üretim tesisi ya da yatırım mevcut. Bizim de Namet olarak en önemli gündem maddemizi, Gebze Çayırova'da faaliyete geçecek olan yeni üretim tesisimiz oluşturuyor. 30 milyon Euro'luk bir yatırımla gerçekleştireceğimiz, Namet Entegre Et ve Et Ürünleri Tesisi 2009 yılı başında faaliyete geçecek. Kayarlar Et Tesisleri ile entegre olarak planlanan yatırımın toplam kapalı alanı 31.000 m2'yi aşıyor.

Bu proje hem en ileri teknolojik imkanlarla yüksek standartlar getirerek et sektörünün gelişimi için örnek bir model olacak, hem de Gebze halkı ve sanayisine istihdam başta olmak üzere ciddi ekonomik getiriler sağlayacak" dedi.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Gesiad'dan, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Kayar'a 'Yılın İşadamı' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement